ΝΔ: Ο Τσίπρας υποσχόταν 13η σύνταξη και τώρα κόβει συντάξεις και ΕΚΑΣ
Προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία, με αφορμή τη χρήση δακρυγόνων στους συνταξιούχους κοντά στο Μέγαρο Μαξίμου, κατηγορώντας τον για «αναλγησία, ανευθυνότητα και μικρότητα».
«Η προσπάθεια του κ. Τσίπρα να επιρρίψει στους υπουργούς του την ευθύνη για τη χρήση δακρυγόνων εναντίον των συνταξιούχων, που προσπαθούσαν να προσεγγίσουν το Μέγαρο Μαξίμου, αποδεικνύει την αναλγησία, την ανευθυνότητα και τη μικρότητά του» αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση»
Είναι ο ίδιος που υποσχόταν 13η σύνταξη και τώρα κόβει συντάξεις και ΕΚΑΣ. Είναι ο ίδιος που αρνείται, ακόμη και τώρα, να ακούσει τη φωνή των συνταξιούχων. Είναι ο ίδιος διπλά υπεύθυνος σε σχέση με τον κατ’ ευφημισμό Υπουργό Προστασίας του Πολίτη», καταλήγει η ανακοίνωση.
Άλμα 6% για τη μετοχή της Orsted - Πράσινο φως για την επανέναρξη των εργασιών
10:36
Μερτς για Ιράν: «Ίσως παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες και εβδομάδες του καθεστώτος»
10:30
Νόσος του Crohn: Πώς μια απλή εξέταση αίματος μπορεί να την προβλέψει χρόνια πριν τα συμπτώματα
10:29
Προθεσμία έως τις 2 Μαρτίου για τα ζευγάρια που θέλουν να κάνουν ξεχωριστή φορολογική δήλωση
10:23