Κ. Βελόπουλος: Η εικόνα της κυβέρνησης στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών παραπέμπει σε τσίρκο
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για τα Τέμπη
INTIME NEWS«Στην αντιμετώπιση των πυρκαγιών η κυβέρνηση δεν αποδεικνύεται απλά κατώτερη των περιστάσεων, αλλά παρουσιάζει μια εικόνα που παραπέμπει σε "κυβερνητικό τσίρκο"», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος.
Και μεταξύ άλλων πρόσθεσε: «Δυστυχώς το κυβερνητικό αυτό τσίρκο δεν προκαλεί το γέλιο, αλλά τον πόνο και τη δυστυχία στον ελληνικό λαό, αφού αφήνει πίσω του στάχτες και αποκαΐδια».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Το πωλητήριο στο σπίτι του Σημίτη, ο Βελόπουλος, το ξυλόλιο και οι μονταζιέρες
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Βελόπουλος για Ρηματική Διακοίνωση Λιβύης: «Απειλεί ευθέως την Εθνική κυριαρχία της Ελλάδας»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πυρά Ανδρουλάκη σε κυβέρνηση για αγρότες: «Ή δίνετε λύση ή ευθύνεστε για την καταστροφή του κλάδου»
19:04
ΕΛΛΑΔΑ
Κανονικά τα δρομολόγια του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκη - Αθήνα από την Παρασκευή 9 Ιανουαρίου
18:55
ΚΟΣΜΟΣ
Συγκρούσεις στις διαδηλώσεις στη Μινεάπολη μετά τον θάνατο 37χρονης από πυρά πράκτορα της ICE (pics&vids)
18:47
ΚΟΣΜΟΣ
Κύπρος: Πολιτική αναταραχή μετά από βίντεο με καταγγελίες για μίζες - Η κυβέρνηση μιλάει για «λάσπη»
18:39
ΕΛΛΑΔΑ