ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τη ρίψη χημικών στους συνταξιούχους
Eurokinissi-ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Τη ρίψη δακρυγόνων στους συνταξιούχους από τις αστυνομικές δυνάμεις, καταδικάζει με ανακοίνωσή του, ο ΣΥΡΙΖΑ και ζητά την τιμωρία των υπευθύνων για την αναίτια επίθεση.

«Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει το απαράδεκτο γεγονός της ρίψης χημικών από τα ΜΑΤ σε συνταξιούχους και ζητάει την άμεση διεξαγωγή έρευνας για καταλογισμό ευθυνών και τιμωρία των υπευθύνων της αναίτιας επίθεσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Οι επιπτώσεις από τη διάλυση του ασφαλιστικού συστήματος και την καταλήστευση των αποθεματικών των ταμείων από ΝΔ -ΠΑΣΟΚ και οι συνεχείς περικοπές στις συντάξεις την τελευταία πενταετία έχουν δημιουργήσει απόγνωση και δικαιολογημένη οργή σε χιλιάδες συνταξιούχους», καταλήγει το κυβερνών κόμμα.

«Η προσπάθεια της κυβέρνησης να αντιστρέψει τη ζοφερή κατάσταση των ασφαλιστικών ταμείων και να προχωρήσει στις απαραίτητες αλλαγές στην κατεύθυνση ενός κοινωνικά δίκαιου και βιώσιμου ασφαλιστικού συστήματος, δεν μπορεί παρά να περνάει μέσα από το διάλογο για την δικαιότερη επίλυση των προβλημάτων των συνταξιούχων», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ