Μητσοτάκης στον δήμαρχο Κυθήρων: «Αρωγός η κυβέρνηση στην αποκατάσταση του νησιού»
Φωτιά στα Κύθηρα (Φωτογραφία Αρχείου)
EUROKNISSIΟ δήμαρχος Κυθήρων, Ευστράτιος Χαρχαλάκης, επικοινώνησε με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ενημέρωσε «πλήρως για την έκτακτη της ζημιάς στο νησί». Σύμφωνα με τον κ. Χαρχαλάκη, ο κ. Μητσοτάκης τον διαβεβαίωσε ότι «η κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στο έργο της αποκατάστασης αλλά και γενικότερα στο Δήμο μας».
«Επικοινώνησε πριν λίγο τηλεφωνικά μαζί μου ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης. Τον ενημέρωσα πλήρως τόσο για την έκταση της ζημιάς στα Κύθηρα, όσο και για την κατάσταση της υγείας μου.
Με διαβεβαίωσε ότι η Κυβέρνηση θα σταθεί αρωγός στο έργο της αποκατάστασης αλλά και γενικότερα στο Δήμο μας. Σε επικείμενη συνάντηση μαζί του θα ανακοινωθούν σχετικές λεπτομέρειες», έγραψε ο κ. Χαρχαλάκης στο Facebook.
Αστρονόμοι έφτιαξαν κατάλογο με πάνω από 2.100 άστρα που θα μπορούσαν να κρύβουν εξωγήινη ζωή
20:36
Μνημόνιο συνεργασίας με θυγατρική της ExxonMobil για έρευνες στη Μεσόγειο ανακοίνωσε η Τουρκία
20:29
Κύπρος: «Προϊόν μοντάζ» το βίντεο με καταγγελίες για μίζες - Η πρώτη επίσημη αντίδραση
20:19
Δένδιας: Δεν θα υπάρξουν μειώσεις παρά μόνο αυξήσεις στα εφάπαξ των στρατιωτικών
20:11