ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ.Κουμουτσάκος: Μετά τα ψέματα, ήρθαν τα δακρυγόνα

Γ.Κουμουτσάκος: Μετά τα ψέματα, ήρθαν τα δακρυγόνα
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ

«Μετά τα ψέματα, ήρθαν τα δακρυγόνα» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος σχετικά με τα χθεσινά επεισόδια κατά τη συγκέντρωση των συνταξιούχων στην Ηρώδου Αττικού.

«Οι συνταξιούχοι ήταν εκεί χθες, όχι μόνο γιατί περικόπηκαν οι συντάξεις τους, αλλά γιατί διατράνωναν με την αντίδρασή τους το αίσθημα ταπείνωσης, λόγω της εξαπάτησης που υπέστησαν. Τους είχαν υποσχεθεί τελείως διαφορετικά πράγματα. Και τελείως διαφορετικά πράγματα συνέβησαν στη ζωή τους. Λοιπόν, μετά τα ψέματα ήρθαν τα δακρυγόνα. Και οι χθεσινές εικόνες ήταν μπροστά στο Μαξίμου, στο ευαίσθητο κοινωνικά Μαξίμου», υπογράμμισε ο κ. Κουμουτσάκος μιλώντας στον Real Fm.

Παράλληλα έκανε λόγο για «εικόνες ντροπής» ενώ σημείωσε ότι «η παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα δεν μπορούσε να αλλάξει αυτή την οδυνηρή πραγματικότητα».

«Μία κυβέρνηση, δήθεν κοινωνικά ευαίσθητη, είναι πια αντιμέτωπη με όλους εκείνους τους οποίους εξαπάτησε. Δηλαδή, με όλους τους Έλληνες. Οι χθεσινές εικόνες νομίζω ότι οπτικοποίησαν, έφεραν στα σπίτια όλων των Ελλήνων, την εικόνα της αρχής του τέλους αυτής της κυβέρνησης», τόνισε.

Διαβάστε επίσης:

N. Τόσκας: Ο τοπικός διοικητής έδωσε εντολή για τα χημικά

Τι λέει στην απολογία του ο αστυνομικός που έκανε χρήση χημικών κατά των συνταξιούχων

ΔΗΜΟΦΙΛΗ