Μαξίμου για συνέντευξη Σαμαρά: «Απαντήσεις του έδωσαν οι πολίτες τρεις φορές»
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (δεξιά) σε χειραψία με τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά (αριστερά)
INTIME NEWS/Γ.Τ Ν.Δ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΗ συνέντευξη που έχει παραχωρήσει ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς σε κυριακάτικη εφημερίδα περιστρέφεται γύρω από όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε πρόσφατη τηλεοπτική του συνέντευξη, αλλά και στις προθέσεις του Μεσσήνιου πολιτικού για το εάν θα ιδρύσει δικό του κόμμα.
Ο Αντώνης Σαμαράς μοιάζει να σηκώνει ξανά το «γάντι» και κάποια κυβερνητικά στελέχη έσπευσαν να δώσουν το στίγμα της απάντησης που θα ακολουθήσει μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης Σαμαρά:
«Τα περί εξωτερικής πολιτικής χιλιοειπωμένα. Σχετικά με τα περί ''μετάλλαξης'' της Νέας Δημοκρατίας: Η απάντηση έχει δοθεί από τους πολίτες τρεις φορές με ποσοστά της τάξης του 40% σε αντίθεση με το 18% που έγινε 29% υπό την απειλή έλευσης του ΣΥΡΙΖΑ».
Θεσσαλονίκη: Τροποποιήσεις και αναστολές δρομολογίων της Hellenic Train λόγω τεχνικών εργασιών
11:29
Συνάντηση Μητσοτάκη και Μακρόν στο Μαξίμου: Θα υπογράψουν στρατηγικές συμφωνίες σε άμυνα και ασφάλεια
11:29
Δικαστής αμφισβητεί τη συνταγματικότητα της προσφυγής του Τραμπ εναντίον της αμερικανικής εφορίας
11:18
Η κοινή επίσκεψη Μητσοτάκη - Μακρόν στη φρεγάτα «Κίμων»: Υψηλός συμβολισμός με στρατηγικά μηνύματα - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
11:12