Δένδιας για οριοθέτηση ΑΟΖ με Αίγυπτο: Η Ελλάδα δύναμη σταθερότητας - Δεν κάνει παράνομες συμφωνίες
Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες, έστειλε με αφορμή η συμπλήρωση πέντε χρόνων από την υπογραφή της συμφωνίας οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο, ο υοπυργός Άμυνας Νίκος Δένδιας.
Όπως αναφέρει μέσω αυτής προστατεύτηκαν τα εθνικά συμφέροντα, τηρώντας παράλληλα το Διεθνές Δίκαιο και ειδικά το Δίκαιο της Θάλασσας.
Η ανάρτηση
«5 χρόνια από την υπογραφή της Συμφωνίας Οριοθέτησης ΑΟΖ με την Αίγυπτο, με την οποία κατοχυρώσαμε τα εθνικά συμφέροντα, με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας.
Μια Συμφωνία που έστειλε το μήνυμα ότι η Ελλάδα αποτελεί δύναμη ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή, δεν επιβουλεύεται τα δικαιώματα άλλων χωρών, δεν κάνει παράνομες συμφωνίες, ούτε εξαναγκάζει άλλες χώρες σε λεόντειες συμφωνίες».
ΧΡΗΜΑ
Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21 για το επίδομα παιδιού
01:00
ΧΡΗΜΑ
Νέο πρόγραμμα επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 2.000 ανέργων
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Ζελένσκι καταδικάζει τον «εκβιασμό» της Ευρώπης για τον αγωγό πετρελαίου Ντρούζμπα
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πραγματικός στόχος του Ισραήλ στο Ιράν - Σχέδιο για τουλάχιστον τρεις εβδομάδες επιθέσεων
23:55
ΚΟΣΜΟΣ