Η ΝΔ για την παραίτηση των δύο αντιπροέδρων του ΣτΕ
Την έντονη ανησυχία της για την κατάσταση που επικρατεί στην ελληνική δικαιοσύνη εκφράζει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την παραίτηση των δύο αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας, με αφορμή τις τηλεοπτικές άδειες.
«Εδώ και καιρό η Νέα Δημοκρατία επανειλημμένα έχει εκφράσει την έντονη ανησυχία και τον προβληματισμό της για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Για τις σοβαρές δυσλειτουργίες, τις περίεργες μεθοδεύσεις και τις απαράδεκτες κυβερνητικές παρεμβάσεις σε αυτήν» αναφέρει χαρακτηριστικά σε σχετική δήλωση ο εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Γιώργος Κουμουτσάκος και προσθέτει:
Η σημερινή παραίτηση δύο Αντιπροέδρων του Συμβουλίου της Επικρατείας από μέλη της Ένωσης Δικαστικών Λειτουργών του ΣτΕ, επιβεβαιώνει και ενισχύει ακόμα περισσότερο τις έντονες αυτές ανησυχίες μας. Ανησυχίες που για ακόμα μία φορά υπογράμμισε ο Πρόεδρος του Κόμματος, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη χθεσινή δημόσια παρέμβασή του.
«Είναι θέμα δημοκρατικής ευθύνης και καθήκοντος για τη Νέα Δημοκρατία να μην επιτρέψει οποιασδήποτε μορφής υπονόμευση της ανεξαρτησίας της Ελληνικής Δικαιοσύνης» καταλήγει.
Διαβάστε επίσης:
Η Μονακό οριστικά αντίπαλος του Παναθηναϊκού στα «play in» της Euroleageu στις 21 Απριλίου
22:48
Πορτογαλία: Χιλιάδες διαδηλωτές κατά των αλλαγών στην αγορά εργασίας
22:42
Τεχεράνη σε Τραμπ: Το ουράνιο δεν θα μεταφερθεί πουθενά - Είναι τόσο ιερό όσο το ιρανικό έδαφος
22:30
Περίπου 20 πλοία πέρασαν τα Στενά του Ορμούζ - Παραμένει ο ναυτικός αποκλεισμός των ΗΠΑ
22:21