Πόθεν έσχες Ανδρουλάκη: Δηλώνει εισοδήματα και ακίνητα σε Ελλάδα και εξωτερικό
Ο Νίκος Ανδρουλάκης
Eurokinissi / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΕισοδήματα ύψους 128.610,73 ευρώ, εκ των οποίων τα 21.000 ευρώ από ακίνητα δήλωσε στο Πόθεν Έσχες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.
Στις καταθέσεις, δηλώνει 940.778,6 ευρώ σε τράπεζα του Βελγίου και 135.571 ευρώ σε ελληνικές τράπεζες.
ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΟ Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίζεται ιδιοκτήτης σε 16 ακίνητα εκ των οποίων δύο διαμερίσματα στην Αθήνα, δύο στην Κρήτη και ένα στο Βέλγιο. Επίσης είναι ιδιοκτήτης έξι καταστημάτων, τριών αποθηκών και δύο οικοπέδων.
Ο πρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχει στην ιδιοκτησία του ένα Ι.Χ αυτοκίνητο του 1992. Το 2023 ο κ. Ανδρουλάκης άνοιξε ατομική επιχείρηση ενώ διατήρησε τη συμμετοχή του στη Βιοτεχνική Εταιρεία «ΜΑΝΙ», ενώ δεν έχει δανειακές υποχρεώσεις.
ΧΡΗΜΑ
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
ΕΛΛΑΔΑ
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52
ΕΛΛΑΔΑ