Ζωντανά η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην παρουσίαση του προγράμματος «Αμοργόραμα»
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αμοργό.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSIΠαρακολουθήστε ζωντανά την εκδήλωση για την παρουσίαση του προγράμματος «Αμοργόραμα», που αποσκοπεί στην προστασία του θαλάσσιου οικοσυστήματος της Αμοργού μέσω θέσπισης ρυθμιστικών μέτρων της αλιευτικής δραστηριότητας.
Στην εκδήλωση που πραγματοποιείται στο λιμάνι της Αιγιάλης στην Αμοργό, θα μιλήσει και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Τον Πρωθυπουργό συνοδεύουν ο Ευρωπαίος Επίτροπος Αλιείας και Ωκεανών Κώστας Καδής, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σταύρος Παπασταύρου, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κωνσταντίνος Τσιάρας, ο Αναπληρωτής Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού Γιάννης Βρούτσης, ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης.
SPONSORED
Κοινωνικός τουρισμός για 25.000 συνταξιούχους: Μέχρι αύριο 13/05 η υποβολή αιτήσεων
06:00
Youth Pass 2026: Μέχρι τις 15/05 οι αιτήσεις - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι δικαιούχοι
05:00
Επίδομα παιδιού: Πότε θα καταβληθεί - Ποιοι οι δικαιούχοι
04:00
Φορολογικές δηλώσεις 2026: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής
03:00