Στον Δρίτσα η έδρα του Αλέξη Τσίπρα - Τι σκοπεύει να κάνει
Θοδωρής Δρίτσας
(ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)Ο Θοδωρής Δρίτσας είναι ο πρώτος επιλαχών της έδρας του Αλέξη Τσίπρα μετά την παραίτηση του τελευταίου από το βουλευτικό του αξίωμα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κύριος Δρίτσας ήδη ανήκει στο κόμμα Νέα Αριστερά και εφόσον αποδεχθεί την έδρα, ο ΣΥΡΙΖΑ θα μείνει με έναν βουλευτή λιγότερο, δηλαδή θα αριθμεί 25 και όχι 26 βουλευτές.
Εάν επιβεβαιωθεί αυτό το σενάριο η Νέα Αριστερά θα έχει 12 βουλευτές αντί για 11 και γίνεται πέμπτο σε δύναμη κόμμα στη Βουλή των Ελλήνων.
ΕΛΛΑΔΑ
Συνελήφθη 17χρονος οδηγός μηχανής μετά από καταδίωξη στη Θεσσαλονίκη - Βεβαιώθηκαν πρόστιμα πάνω από 22.000 ευρώ
10:56
ARTS & DESIGN
Forbes: Πιο ακριβοπληρωμένος ηθοποιός ο Άνταμ Σάντλερ - Ποιοι συμπληρώνουν τη «χρυσή» δεκάδα (pics)
10:44
ΕΛΛΑΔΑ
Ψηφιακές οθόνες στα λεωφορεία της Καλαμάτας «μιλούν» για πρώτη φορά σχετικά με την κλιματική αλλαγή (pics)
10:33
ΔΙΕΘΝΗ
Φόβοι για «Μαύρη Δευτέρα» στις αγορές μετά το τελεσίγραφο Τραμπ και τις απειλές του Ιράν
10:20
ΠΟΛΙΤΙΚΗ