Κυρανάκης για Τέμπη: Ζήτησα από τον ΟΣΕ να μην ασκήσει αναίρεση στις αποζημιώσεις και το έκανε
O Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών Κωνσταντίνος Κυρανάκης
Νίκος Ραζής / CNN GreeceΣτο ζήτημα της παραίτησης του ΟΣΕ από τα ένδικα μέσα κατά της πρόσφατης απόφασης του Εφετείου για αποζημιώσεις τεσσάρων μελών της οικογένειας θύματος των Τεμπών αναφέρεται σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
«Λίγες ημέρες πριν, έστειλα επιστολή στον ΟΣΕ ζητώντας να μην ασκήσει αναίρεση στην πρώτη απόφαση αποζημίωσης για συγγενείς θύματος των Τεμπών. Ο ΟΣΕ το έκανε πράξη», αναφέρει και προσθέτει: «Αυτό είναι το αυτονόητο καθήκον μας απέναντι σε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους.
Αντί να το αναγνωρίσει, το ΠΑΣΟΚ επιλέγει να παραπληροφορεί. Χρεώνει στην Κυβέρνηση την απόφαση μιας ιδιωτικής εταιρείας, 100% ξένης ιδιοκτησίας, με την οποία προφανώς διαφωνούμε».
«Ξέρουν την αλήθεια, αλλά παραπληροφορούν συνειδητά. Και όλοι γνωρίζουμε τα κίνητρά τους», καταλήγει ο κ. Κυρανάκης.
ΕΕ: «Δεν θα αφήσουμε τη Ρωσία να παγώσει την Ουκρανία εν μέσω χειμώνα» - Καθ' οδόν 447 γεννήτριες
16:44
Παπασταύρου: Η Ελλάδα μετατρέπεται σε πύλη τροφοδοσίας με φυσικό αέριο - Ο νέος σταθμός του ΔΕΣΦΑ
16:35
ΟΗΕ: «Η βίαια καταστολή στο Ιράν πιο θανατηφόρα μετά την Ιρανική Επανάσταση του 1979»
16:28
Με το δάχτυλο στη σκανδάλη οι Δανοί στρατιώτες στη Γροιλανδία αν επιτεθούν οι ΗΠΑ
16:22