Στον εισαγγελέα ο Σπίρτζης για τον Καλογρίτσα
Στον Εισαγγελέα κατά της διαφθοράς και τους επιθεωρητές δημοσίων έργων παρέδωσε όλο τον φάκελο με δημοσιεύματα και καταγγελίες που έχουν γίνει για δήθεν δωράκια της κυβέρνησης προς τον εργολάβο Καλογρίτσα, ο υπουργός Υποδομών Χρήστος Σπίρτζης.
Απαντώντας σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Ιάσονα Φωτήλα, σχετικά με την ακύρωση δημοπράτησης της οδού Πατρών – Πύργου, ο υπουργός Υποδομών σχολίασε ότι η κυβέρνηση δεν χρωστάει σε κανέναν, γι αυτό και ανέλαβε η ίδια την πρωτοβουλία να καταθέσει όλα τα στοιχεία στη Δικαιοσύνη.
«Παρακολουθούμε την αγωνία της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και Ποταμιού αλλά και των καναλαρχών να προκαλέσουν σκάνδαλα, εμείς τους προκαλέσαμε να φέρουν τα στοιχεία, αλλά κάνουν τους κωφούς γι’ αυτό πήραμε και εμείς την πρωτοβουλία και τα πήγαμε στον Εισαγγελέα», είπε ο Χρήστος Σπίρτζης, προσθέτοντας ότι κανείς δεν μπορεί να σπιλώσει την ηθική μας ακεραιότητα της κυβέρνησης.
SPONSORED
Κυρώσεις σε βάρος Ισραηλινών εποίκων συμφώνησαν οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ - Αντιδρά το Ισραήλ
18:17
Ελικόπτερο έκανε ελιγμούς κοντά σε πλοίο της γραμμής ανάμεσα σε Άνδρο και Μύκονο
18:08
Τραμπ: Εξετάζω την επανεκκίνηση του «Project Freedom» στα Στενά του Ορμούζ
17:58
«Καμπανάκι»ΟΗΕ: «Η διακοπή μεταφοράς λιπασμάτων μέσω Ορμούζ θα οδηγήσει σε επισιτιστική κρίση»
17:50