Μαρινάκης για επίθεση στα γραφεία της Ομάδας Αλήθειας: Η αλήθεια ενοχλεί - Καταδίκη και από τη ΝΔ
Ο Παύλος Μαρινάκης
INTIME NEWSΤην απερίφραστη καταδίκη του για την επίθεση που σημειώθηκε στα γραφεία του Ελλάδα 24 και της Ομάδας Αλήθειας εξέφρασε με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, τονίζοντας ότι τέτοιες ενέργειες δεν πρόκειται να εκφοβίσουν όσους υπηρετούν την ενημέρωση και την ελευθερία του λόγου.
Αναλυτικά η ανάρτηση
«Η επίθεση στα γραφεία του Ελλάδα 24 και της Ομάδα Αλήθειας είχε ως στόχο να τους φοβίσει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα συμβεί το εντελώς αντίθετο. Η αλήθεια ενοχλεί.
Είμαστε βέβαιοι ότι, για ακόμα μία φορά, η ΕΛΑΣ θα εντοπίσει και θα συλλάβει τους δράστες για να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη».
ΝΔ: Η Δημοκρατία δεν εκφοβίζεται
«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση στα γραφεία της ιστοσελίδας ellada24.gr που ανήκει στην "Ομάδα Αλήθειας" και αναμένουμε από όλα τα κόμματα την αυτονόητη και επιβεβλημένη καταδίκη της», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία και καταλήγει: «Η Δημοκρατία μας δεν εκφοβίζεται, η ελευθεροτυπία δεν τρομοκρατείται».
Βίντεο από τη ληστεία ΙΧ στην Πέτρου Ράλλη - Σε 12 δευτερόλεπτα το διέρρηξαν, σε 2,5 λεπτά έφυγαν
10:41
Απολογείται ο 30χρονος που συνελήφθη ως συνεργός στο διπλό φονικό στη Φοινικούντα
10:30
Ουκρανική επίθεση σε εξέδρα πετρελαίου και πολεμικό πλοίο της Ρωσίας (vid)
10:19
Η «ληστεία» του Πούτιν, το ευρωπαϊκό ρίσκο και οι εσωτερικές ρωγμές
10:10