Την Παρασκευή στις 12 η απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για το θέμα της ακρίβειας
Το θέμα της ακρίβειας θα βρίσκεται στο επίκεντρο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» αύριο Παρασκευή (14/11) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά σε σχετική ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.
Η επίκαιρη ερώτηση είχε κατατεθεί και στις 6 Οκτωβρίου, αλλά δεν είχε οριστεί προς συζήτηση με αποτέλεσμα να επανακατατεθεί εκ νέου στις 27 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στη Βουλή για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και το ιδιωτικό χρέος.
Ωστόσο η αντιπαράθεση αναμένεται να είναι σφοδρή και να μην περιοριστεί μόνο στο θέμα της ακρίβειας, καθώς η αντιπολίτευση ποντάρει στις κοινοβουλευτικές «μάχες».
Λίγο νωρίτερα, ο πρωθυπουργός στις 10.30 θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον Γιάννη Μπέζο, στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργανώνουν το Travel.gr και το Πρώτο Θέμα με τίτλο «Greece Talks 2025 - The Intelligence Age: Travel, Culture & Connection», στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.
Επίδομα παιδιού Α21: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων
06:00
Αλλάζουν τα ταξιδιωτικά πακέτα στην ΕΕ - Νέοι κανόνες για αποζημιώσεις και επιστροφές
05:00
Ποιες είναι οι χώρες με τις περισσότερες ώρες εργασίας - Στο top 5 η Ελλάδα
04:00
Ποια τα νέα δεδομένα του ΕΝΦΙΑ - Ποιοι δικαιούνται απαλλαγή ή έκπτωση
03:00