Την Παρασκευή στις 12 η απάντηση Μητσοτάκη στη Βουλή για το θέμα της ακρίβειας
Το θέμα της ακρίβειας θα βρίσκεται στο επίκεντρο της «Ώρας του Πρωθυπουργού» αύριο Παρασκευή (14/11) με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να απαντά σε σχετική ερώτηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.
Η επίκαιρη ερώτηση είχε κατατεθεί και στις 6 Οκτωβρίου, αλλά δεν είχε οριστεί προς συζήτηση με αποτέλεσμα να επανακατατεθεί εκ νέου στις 27 Οκτωβρίου.
Συγκεκριμένα, στις 12 το μεσημέρι ο πρωθυπουργός θα απαντήσει στη Βουλή για την αντιμετώπιση της ακρίβειας και το ιδιωτικό χρέος.
Ωστόσο η αντιπαράθεση αναμένεται να είναι σφοδρή και να μην περιοριστεί μόνο στο θέμα της ακρίβειας, καθώς η αντιπολίτευση ποντάρει στις κοινοβουλευτικές «μάχες».
Λίγο νωρίτερα, ο πρωθυπουργός στις 10.30 θα συμμετάσχει σε συζήτηση με τον Γιάννη Μπέζο, στο πλαίσιο του συνεδρίου που διοργανώνουν το Travel.gr και το Πρώτο Θέμα με τίτλο «Greece Talks 2025 - The Intelligence Age: Travel, Culture & Connection», στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία.
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35