Θεοδωρικάκος: «Νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα - Η χώρα γίνεται διαμετακομιστικός κόμβος»
Ο Τάκης Θεοδωρικάκος με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ και επικεφαλής του Συμβουλίου Ενεργειακής Κυριαρχίας, Νταγκ Μπέργκαμ
X / Takis TheodorikakosΣυναντήσεις με μέλη της κυβέρνησης των ΗΠΑ είχε ο υπουργός Ανάπτυξης, Τάκης Θεοδωρικάκος. Όπως αναφέρει ανακοίνωση, ο υπουργός στο πλαίσιο της επίσκεψης του στις ΗΠΑ, είχε τις πρώτες του συναντήσεις με μέλη της αμερικανικής κυβέρνησης και κυβερνητικούς αξιωματούχους.
Ο κ. Θεοδωρικάκος είχε ξεχωριστές επαφές με τον υπουργό Εσωτερικών των ΗΠΑ και επικεφαλής του Συμβουλίου Ενεργειακής Κυριαρχίας κ. Νταγκ Μπέργκαμ, με τον υφυπουργό Εξωτερικών αρμόδιο για την οικονομική ανάπτυξη, την ενέργεια και το περιβάλλον, κ. Τζέικομπ Χέλμπεργκ, με τον επικεφαλής του γραφείου διοίκησης και προϋπολογισμού της ναυπηγικής βιομηχανίας Χένρι Χέντριγκς καθώς και τον Ρόμπερτ Άντριους, διευθυντή ναυπηγικής στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας.
Στην ατζέντα των συναντήσεων βρέθηκαν οι νέες αμερικανικές επενδύσεις στην Ελλάδα, η αναβάθμιση της χώρας μας ως διαμετακομιστικός κόμβος στην ευρύτερη περιοχή, η ναυπηγική βιομηχανία, καθώς και θέματα έρευνας και καινοτομίας.
Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν θέλει τον διάλογο για μείωση των ωρών απασχόλησης
10:05
Martina Branconi (BAT) στο CNN Greece: Οι αλλαγές που χρειάζονται στο ρυθμιστικό πλαίσιο για τα καπνικά
10:00
Κρήτη: Έχασε τη μάχη για τη ζωή η 12χρονη που τραυματίστηκε σε τροχαίο με τον πατέρα της
09:55
Φαραντούρης: «Πολιτική αναγκαιότητα η συστράτευση γύρω από το ΠΑΣΟΚ - Σύντομα θα υπάρξουν αποφάσεις»
09:42