Βουλή: Συνεχίζεται με ομιλίες υπουργών και βουλευτών για δεύτερη μέρα η συζήτηση του προϋπολογισμού
Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα, με ομιλίες υπουργών και βουλευτών, η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής γα τον Κρατικό Προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2026.
Στο βήμα αναμένεται σήμερα να ανέβουν κατά σειρά, ο υπουργός Υγείας, 'Αδωνης Γεωργιάδης, οι Υφυπουργοί, Εσωτερικών, Κώστας Γκιουλέκας, Εθνικής Οικονομίας Κώτσηρας, η Υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη, ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Παύλος Μαρινάκης, η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Ειρήνη Αγαπηδάκη, ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής προστασίας, Γιάννης Κεφαλογιάννης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Κωνσταντίνος Κυρανάκης και ο Υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Θανάσης Κοντογιώργης.
Η συζήτηση θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη Τρίτη, με τις ομιλίες του πρωθυπουργού και των πολιτικών αρχηγών της Αντιπολίτευσης και την ονομαστική φανερή ψηφοφορία η οποία είθισται να χαρακτηρίζεται ως ψήφος εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση.
Δημογλίδου: Σχηματίστηκε δικογραφία κατά αγροτών στη Νεμέα που έκλεισαν ξαφνικά την εθνική οδό (vid)
15:05
Πάτρα: Παραδόθηκε και ο τρίτος δράστης για τον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 30χρονου
14:55
Μελόνι: Το διεθνές δίκαιο πρέπει να τυγχάνει προστασίας - Χωρίς κανόνες, θα είμαστε πιο εκτεθειμένοι
14:50
«Επιτυχία για τη γερμανική και ευρωπαϊκή οικονομία» η Mercosur, λένε οι Γερμανοί βιομήχανοι
14:40