Ανδρουλάκης: Το 2026 να είναι χρονιά ευημερίας για όλο τον ελληνικό λαό που πέρασε δύσκολα
Kάλαντα της Πρωτοχρονιάς στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Ανδρουλάκη, από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά, στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2025.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΤα κάλαντα της Πρωτοχρονιάς άκουσε ο Νίκος Ανδρουλάκης από την αδελφότητα Κεφαλληνίων και Ιθακησίων Πειραιά, στα κεντρικά γραφεία του ΠΑΣΟΚ.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αντάλλαξε ευχές για υγεία, χαρά και καλή χρονιά, αλλά και δώρα με τα μέλη της αδελφότητας.
Σε σύντομη δήλωση του ο κ. Ανδρουλάκης ευχήθηκε «το 2026 να είναι χρονιά ευημερίας για όλο τον ελληνικό λαό», γιατί, όπως τόνισε, «έχουμε περάσει δύσκολα χρόνια, με την ακρίβεια, την κατάσταση στη δημόσια υγεία, στην παιδεία».
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ευχήθηκε «το 2026 να φέρει υγεία, ευημερία, σταθερότητα, αλλά πάνω απ' όλα ελπίδα και προοπτική και σε εμάς αλλά και στις νεότερες γενιές που είναι το μέλλον της χώρας».
Πυκνώνει το μυστήριο με τον Χαμενεΐ: Ο Πεζεσκιάν τον συνάντησε χωρίς να τον δει, μόνο τον άκουγε
17:20
ΗΠΑ: Οριακή αύξηση στις 199.000 για τις αιτήσεις επιδομάτων ανεργίας- 202.000 προέβλεπαν οι αναλυτές
17:16
ΟΠΕΚΑ: Την Παρασκευή η δεύτερη πληρωμή των δικαιούχων Λογαριασμού Αγροτικής Εστίας
17:02
Για περιφρόνηση του Κογκρέσου «παραπέμπτεται» ο Δρ. Άντονι Φάουτσι - Τα επόμενα βήματα
16:54