Μαρινάκης: Τα ελληνικά πανεπιστήμια το 2026 δεν έχουν «αιώνιους φοιτητές» και καμία ενεργή κατάληψη
Ανανεώθηκε:
«Το 2026 βρίσκει τα ελληνικά δημόσια πανεπιστήμια: χωρίς αιώνιους φοιτητές, αφού ολοκληρώθηκαν 309.000 διαγραφές, χωρίς ενεργό κατάληψη, με περίπου 30% παραπάνω χρηματοδότηση σε σχέση με το 2019 και με τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου, όπως το Yale και το Harvard, να τους δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης, συμπράττοντας μαζί τους», αναφέρει σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο ο Παύλος Μαρινάκης.
«Όσοι έχουμε αποφοιτήσει από δημόσιο πανεπιστήμιο, γνωρίζουμε πολύ καλά πόσες ευκαιρίες πήγαν χαμένες για ολόκληρες δεκαετίες.
Τώρα όμως τα πράγματα αλλάζουν και οι μόνοι πρωταγωνιστές της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης, δηλαδή οι φοιτητές και οι καθηγητές, παίρνουν πίσω όσα αυτονόητα ζητούσαν για δεκαετίες», υπογραμμίζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαρινάκης στο TikTok: Το 2025 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά και ουσιαστικές τομές
Μαρινάκης: Ενθαρρυντικό το ότι όλο και περισσότεροι αγρότες θέλουν να έρθουν στο διάλογο
Αίγιο: Αυτά τα δύο όπλα παρέδωσε στις αρχές ο 46χρονος που πυροβόλησε τους ανήλικους – Τα κατείχε παράνομα
14:10
ΚΚΕ: Εμπαιγμός να μιλά ο Μητσοτάκης για «ασφάλεια» όταν η χώρα μετατρέπεται σε πολεμικό ορμητήριο
13:52
Guardian για τις φωτογραφίες των 200 στην Καισαριανή: «Τώρα μπορούμε να δούμε το θάρρος τους»
13:42
Θεσσαλονίκη: Επεισοδιακή καταδίωξη νεαρών με τρεις συλλήψεις – Κατασχέθηκε απομίμηση όπλου
13:38