Απάντηση Μαρινάκη σε ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ για Μαδούρο: «Ρηχή η αντιπολίτευση στις περιστάσεις»
O κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/INTIME NEWSΑνακοίνωση για τις αντιδράσεις του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ στη σύλληψη του προέδρου της Βενεζουέλας, Νικολάς Μαδούρο από τις ΗΠΑ εξέδωσε σήμερα το πρωί ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης.
Όπως σημειώνει μεταξύ άλλων «για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για μία ακόμα φορά, η ρηχότητα και οι ιδεοληψίες φαίνεται να κυριαρχούν έναντι της υπευθυνότητας που απαιτούν οι περιστάσεις».
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Παύλου Μαρινάκη
«Η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ ήταν, δυστυχώς, αναμενόμενη, δεδομένων των διαχρονικών του σχέσεων με το καθεστώς Μαδούρο.
Εντούτοις, τα όσα διαβάσαμε στην ανακοίνωση του αρμόδιου τομεάρχη του ΠΑΣΟΚ εγείρουν σοβαρά ερωτήματα. Δεν βρήκε μία λέξη να πει για τον δικτατορικό χαρακτήρα του καθεστώτος Μαδούρο, κάτι που επεσήμανε το σύνολο των Ευρωπαίων ηγετών και αξιωματούχων.
Για τα κόμματα της αντιπολίτευσης, για μία ακόμα φορά, η ρηχότητα και οι ιδεοληψίες φαίνεται να κυριαρχούν έναντι της υπευθυνότητας που απαιτούν οι περιστάσεις».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μαρινάκης: Τα ελληνικά πανεπιστήμια το 2026 δεν έχουν «αιώνιους φοιτητές» και καμία ενεργή κατάληψη
Μαρινάκης στο TikTok: Το 2025 ήταν μια χρονιά γεμάτη προκλήσεις, αλλά και ουσιαστικές τομές
Φάμελλος: «Η πραγματικότητα επιβάλλει το ταχύτερο δυνατό αλλαγή της κυβέρνησης»
22:44
Οι ΗΠΑ κατέλαβαν ιρανικό πλοίο ανοικτά του Ομάν - Στον αέρα οι διαπραγματεύσεις
22:35
Κανένα δεξαμενόπλοιο δεν διέσχισε το Στενό του Ορμούζ την Κυριακή
22:32
Γνώριμος των Αρχών ο ανήλικος που παρέσυρε και εγκατέλειψε τη 16χρονη στην Λιοσίων
22:20