ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση δεν έχει μακροπρόθεσμο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα, μοιράζει τελεσίγραφα
Τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στη Χαριλάου Τρικούπη
INTIME NEWS (φωτογραφία αρχείου)Την άποψη ότι η κυβέρνηση δεν έχει μακροπρόθεσμο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα και ότι κάνει διαχείριση πολιτικού κόστους με τελεσίγραφα, εκφράζει το ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ, μετά τις ανακοινώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου για τις κινητοποιήσεις των αγροτοκτηνοτρόφων.
«Στην αρχή ο κ. Μητσοτάκης δήλωνε πρόθυμος να συζητήσει απευθείας με τους αγρότες, χωρίς όμως να θέτει το πλαίσιο του διαλόγου.
Στη συνέχεια με αριθμητικές αλχημείες προσπαθούσαν να παραπλανήσουν ότι έλυσαν το … 70% των αιτημάτων και εμφάνισαν ως success story τις καθυστερήσεις πληρωμών και το «γαλάζιο» πάρτι διαφθοράς στον ΟΠΕΚΕΠΕ, που έθεσε σε μνημόνιο τον πρωτογενή τομέα.
Σήμερα ο κ. Μαρινάκης μοιράζει τελεσίγραφα καλώντας τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους να κάνουν το ακροατήριο στις προαποφασισμένες ανακοινώσεις τους την Τετάρτη.
Επιβεβαιώνοντας ότι δεν έχουν μακροπρόθεσμο σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα, απλά κάνουν διαχείριση πολιτικού κόστους», καταλήγει η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ.
Βραβείο Γκονκούρ: Τα 8 μυθιστορήματα της βραχείας λίστας πέρασαν από ανιχνευτή Τεχνητής Νοημοσύνης
08:50
Μαζωνάκης: Νέα στοιχεία από την άρση απορρήτου - Τι έψαχνε η γιατρός στο ChatGPT τα κρίσιμα λεπτά
08:48
Τα Emmy εγκαταλείπουν την τηλεόραση και περνούν στο Prime Video
08:40
Το E2 είναι το καινούργιο μικρό και προσιτό ηλεκτρικό της Geely
08:38