Ανδρουλάκης: Το 2026 να πετύχουμε μια κοινωνία με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, στο Φανάρι για τον εορτασμό των Θεοφανείων
Γραφείο Τύπου ΠΑΣΟΚΟ πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως, όπου βρέθηκε για τον εορτασμό των Θεοφανείων, απηύθυνε μήνυμα προς τον απανταχού Ελληνισμό.
Όπως δήλωσε, «εδώ από το Οικουμενικό Πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως εύχομαι σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες απανταχού της γης, χρόνια πολλά για τη μεγάλη γιορτή της Ορθοδοξίας, τα Θεοφάνια».
Αναφερόμενος στο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη, σημείωσε ότι «στον λόγο του ανέφερε ότι στην πίστη μας ο αδύναμος είναι ισχυρός».
Κλείνοντας, ο κ. Ανδρουλάκης εξέφρασε την ευχή «το 2026 να υπάρξουν πολλές θετικές αλλαγές για να πετύχουμε μια κοινωνία με λιγότερες ανισότητες, με περισσότερη κοινωνική δικαιοσύνη και μεγαλύτερη προοπτική για όλους τους Έλληνες», προσθέτοντας εκ νέου: «Και πάλι χρόνια πολλά».
Το Mars Express μας ταξιδεύει στον κρατήρα του Άρη όπου είχε εγκλωβιστεί ο Ματ Ντέιμον στη «Διάσωση»
07:52
Σουδάν: Οι ΗΠΑ ζητούν εμπάργκο όπλων σε ολόκληρη τη χώρα - Φόβοι για επέκταση του πολέμου
07:47
ΠΑΣΟΚ: Οι συνεργασίες τάραξαν την καλοκαιρινή ηρεμία-Ο Δούκας, ο Λούσκος, το άδειασμα Διαμαντοπούλου
07:38
Στενά του Ορμούζ: 68 «συμβάντα» με εμπορικά πλοία σε έξι μήνες πολέμου - Τουλάχιστον 20 νεκροί
07:32