ΝΔ: Ο Αλ.Τσίπρας δεν διαθέτει κανένα σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση
«Ο κ. Τσίπρας αμετανόητος απέδειξε άλλη μια φορά ότι δεν διαθέτει κανένα σχέδιο εξόδου της χώρας από την κρίση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.
Σύμφωνα με τη ΝΔ ο κ. Τσίπρας «εμφανίστηκε απόμακρος από τα τεράστια προβλήματα της κοινωνίας από την υπερφορολόγηση και την ανικανότητα της κυβέρνησής του, που χειροτερεύει τη ζωή των πολιτών».
Όπως αναφέρει στο ίδιο ανακοινωθέν η ΝΔ, το μόνο που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα είναι η διατήρησή του στην εξουσία και ο έλεγχος των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης μέσα από τον αντισυνταγματικό “νόμο Παππά” και τον ακυρωμένο διαγωνισμό που έκανε. «Συκοφαντίες, ψέματα, καθεστωτισμός και εμμονή στη στήριξη του υπουργού - καναλάρχη. Η απολογία του δεν πείθει κανέναν».
Επίσης το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης επαναφέρει το ερώτημά του για την παρουσία του κ. Αρτεμίου στο Μέγαρο Μαξίμου.
«Ας σταματήσει επιτέλους τις πραξικοπηματικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη και ας εξηγήσει στους απογοητευμένους πολίτες που εξαπάτησε, τι σχέση έχει με τους ανθρώπους των Panama Papers που μπαινοβγαίνουν στο Μαξίμου. Ποια τεχνογνωσία κομίζει ο δικηγόρος κ. Αρτεμίου - ειδικευμένος στις offshore - στους κ. Τσίπρα και Παππά, κατά τις επισκέψεις του στο Μέγαρο Μαξίμου, και για ποιο λόγο;».
Στο δείπνο για τα 50 χρόνια του ΣΕΒΕ η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ - «Ζωτικής σημασίας η Βόρεια Ελλάδα»
22:00
Το σπριντ του Μακρόν στην Κίνα και οι ικανότητές του στο πινγκ πονγκ
21:52
Αγρότες: Κανονικά η κυκλοφορία στα διόδια Μαλγάρων και στην Πατρών-Κορίνθου στο Αίγιο
21:44
Eurojackpot: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής (5/12) κλήρωσης
21:37