Εκτός Κ.Ε ΣΥΡΙΖΑ, Γεροβασίλη και Μπαλτάς
Μήνυμα στο Μαξίμου έστειλε η ψηφοφορία για την ανάδειξη Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Δύο από τις προτάσεις του Αλέξη Τσίπρα , η κυβερνητική εκπρόσωπος Όλγα Γεροβασίλη και ο υπουργός Πολιτισμού Αριστείδης Μπαλτάς έμειναν εκτός οργάνου καθώς η σταυροδοσία ανέδειξε πιο ψηλά τις Τασία Χριστοδουλοπούλου και Φωτεινή Βάκη που υπεδείχθησαν από μέλη της Κεντρικής επιτροπής και εκλέγονται.
Η Βάκη πριμοδοτήθηκε από ψήφους των προεδρικών και η Χριστοδουλοπούλου σταυροδοτήθηκε κυρίως από την ομάδα των 53.
Το πλήγμα στο Μαξίμου αφορά κυρίως το πρόσωπο της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη. Ωστόσο οι δύο άλλοι υποψήφιοι που κινούνται στο στενό πρωθυπουργικό περιβάλλον, δηλαδή οι Νίκος Παππάς και Δημήτρης Τζανακόπουλος εξελέγησαν ως μέλη του οργάνου.
Στην ψηφοφορία για την ανάδειξη Εκτελεστικού Συμβουλίου όπου οι υποψηφιότητες κατατέθηκαν χωρίς λίστα δεν εκλέγονται οι Μαρίκα Φραγκάκη και Άλκης Ζέος.
Όσκαρ 2026: Οι μεγάλες απουσίες από το «In Memoriam» που προκάλεσαν αντιδράσεις
11:31
Νέος Διευθύνων Σύμβουλος των ΕΛΤΑ ο Μιχάλης Μαυρόπουλος
11:30
Ιταλία: Εξήντα τέσσερις διασωθέντες από ναυάγιο στη Λαμπεντούζα - Αγνοείται δίχρονο αγόρι
11:29
Ο Ισημερινός ξεκινά 15μερη επιχείρηση κατά της διακίνησης ναρκωτικών με υποστήριξη των ΗΠΑ
11:21