Μαρινάκης για τραγωδία στη Χίο: Οι διακινητές είναι υπεύθυνοι - Ερευνώνται όλες οι πτυχές
Ασθενοφόρα και ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού στη Χίο
ΚΩΣΤΑΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ /EUROKINISSIΣτη σκληρή κριτική που δέχεται η κυβέρνηση από την αντιπολίτευση, αλλά και από τον πρώην πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για το ναυάγιο στη Χίο απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, δηλώνοντας πως «οι διακινητές είναι υπεύθυνοι», που όπως είπε «βάζουν τόσους ανθρώπους και παιδιά σε μια βάρκα χωρίς σωσίβια».
«Υπάρχει μια φράση το "δολοφόνοι διακινητές σε εισαγωγικά". Σε τι αποσκοπεί;» αναφέρει και θέτει το ερώτημα:
«Πώς λέγεται αυτός που πληρώνεται για (...) να τους οδηγήσει ενδεχομένως και στον θάνατο; Αν δεν φτάιει αυτός, ποιος φταίει;».
«Ποιος φταίει που βάζει τόσους ανθρώπους και παιδιά σε μια βάρκα χωρίς σωσίβια;» αναφέρει και συμπληρώνει πως «ειδικά από καποιον που έχει κυβερνήσει, ποια συγκάλυψη, και δεν αναφέρομαι μόνο στον κ. Τσίπρα, αλλά και για άλλους χώρους».
«Γίνεται ένα τραγικό συμβάν, με ξεκάθαρη ευθύνη. Οι διακινητές είναι οι υπεύθυνοι και ερευνώνται όλες οι πτυχές. Δεν θα βγάλουμε πόρισμα εμείς».
«Να ξεριζωθούν από παντού τα κυκλώματα διακινητών και να πληρώσουν την ευθύνη. Να μπει ένα όριο στην υποκρισία ενός μερους του πολιτικού συστήματος» σημειώνει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Νέα ένταση στη Βουλή για το πολύνεκρο ναυάγιο στη Χίο - Στο επίκεντρο η διαχείριση από το Λιμενικό
ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΗΠΑ-ΙΡΑΝ: Από την κόλαση στην… στενωπό - Η εύθραυστη εκεχειρία και ο απρόβλεπτος Νετανιάχου
23:56
Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 31χρονου αλλοδαπού για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών
23:50
Βαλένθια - Παναθηναϊκός 102-84: Ξέμειναν από ενέργεια οι «Πράσινοι» και γνώρισαν την ήττα
23:39
Στην Τεχεράνη απεσταλμένος του ΟΗΕ για διαβουλεύσεις - Επόμενος σταθμός το Πακιστάν
23:30