ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Με ομιλίες Παπανδρέου - Βενιζέλου η δεύτερη μέρα του 4ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ

Με ομιλίες Παπανδρέου - Βενιζέλου η δεύτερη μέρα του 4ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στην ομιλία του κατά την πρώτη μέρα του συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ

INTIME NEWS

Με ομιλίες σημαντικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονη διεξαγωγή θεματικών τραπεζιών, συνεχίζονται για δεύτερη ημέρα (28/03) οι εργασίες του 4ου συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιείται στο  Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο.

Σήμερα το μεσημέρι αναμένονται οι ομιλίες του πρώην πρωθυπουργού και πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου, καθώς επίσης και του πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης και πρώην προέδρου του κόμματος, Ευάγγελου Βενιζέλου.

Παράλληλα, από νωρίς το μεσημέρι και έπειτα αναμένεται να πάρουν το λόγο και όλα τα κορυφαία στελέχη του κόμματος.

Νωρίτερα, θα έχουν προηγηθεί οι εισηγήσεις για το Πρόγραμμα από τον Συντονιστή Προγράμματος του κόμματος Λευτέρη Καρχιμάκη, για τη Λειτουργία οργανώσεων - Καταστατικό από τον Γραμματέα Οργανωτικού Σχεδιασμού Ηρακλή Δρούλια, και για την Εθνική Στρατηγική από τον βουλευτή και μέλος της ΠΓ της ΚΟΕΣ Δημήτρη Μάντζο. Οι σημερινές εργασίες θα ολοκληρωθούν το βράδυ με την ψήφιση του Προγράμματος, του Καταστατικού και της Διακήρυξης και των Πολιτικών Θέσεων.