Τσιάρας: Ζήτησα την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας γιατί είναι ζήτημα προσωπικής αξιοπρέπειας
Ο Κώστας Τσιάρας
Eurokinissi«Μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία της παρουσίας μου στην επιτροπή Δεοντολογίας όπου είχα την ευκαιρία να παρουσιάσω όλα τα πραγματικά δεδομένα αλλά φυσικά και να απαντήσω στις ερωτήσεις των συναδέλφων βουλευτών μελών της επιτροπής», δήλωσε από το περιστύλιο της Βουλής ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Κώστας Τσιάρας, έπειτα από την παρουσία του στην Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.
Όπως υπογράμμισε, «έχω ζητήσει την άρση της βουλευτικής μου ασυλίας ακριβώς γιατί είναι ζήτημα προσωπικής αξιοπρέπειας και γιατί νομίζω ότι όλοι μας πρέπει να κατανοήσουμε ότι αυτή η υπόθεση πρέπει να ξεκαθαρίσει το συντομότερο δυνατόν».
Ο κ. Τσιάρας επανέλαβε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση «αφορούσε σε ένα νόμιμο αίτημα ενός αδύναμου πολίτη ο οποίος είχε πληγεί από τον Μεσογειακό κυκλώνα Ιανό στην περιοχή της Καρδίτσας».
«Από εκεί και πέρα όλα θα τα δούμε στη συνέχεια», κατέληξε.
SPONSORED
Όμιλος Fourlis: Σημαντική αύξηση πωλήσεων στο Α’ Τρίμηνο 2026
00:00
Πάρκαρε στο κέντρο της Νέας Υόρκης, άνοιξε την πόρτα, έπεσε σε υπόνομο και σκοτώθηκε
23:57
AEGEAN: Σε θετική τροχιά οικονομικά μεγέθη και επιβατική κίνηση στο Α' τρίμηνο του 2026
23:50
Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ καταδικάζει την επίθεση σε τέμενος στο Σαν Ντιέγκο
23:48