ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κουμουτσάκος: Η χώρα χρειάζεται ανασχηματισμό Πρωθυπουργού

Γ. Κουμουτσάκος: Η χώρα χρειάζεται ανασχηματισμό Πρωθυπουργού
EUROKINISSI/ΓΟΥΛΙΕΛΜΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

Ανασχηματισμό ματαιότητας χαρακτήρισε τον επικείμενο ανασχηματισμό ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Γιώργος Κουμουτσάκος. Πρόσθεσε πως η χώρα πλέον χρειάζεται ανασχηματισμό Πρωθυπουργού για αυτό τόνισε «εμείς επιμένουμε στη θέση μας ότι υπάρχει ανάγκη εκλογών».

Και αυτόν μπορούν να τον κάνουν μόνον οι πολίτες με την ψήφο τους , ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος στο ραδιοσταθμό “Παραπολιτικά” υπογραμμίζοντας ότι «ο ανασχηματισμός θα έχει ενδιαφέρον λίγων ωρών. Δεν αλλάζει τα δεδομένα. Η χώρα παραμένει σε κατάθλιψη. Η κοινωνία είναι χωρίς προοπτική».

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ επιδιώκουν παραμονή στην εξουσία με κάθε κόστος, ανέφερε ο κ. Κουμουτσάκος τονίζοντας πως η πολιτική πραγματικότητα όμως δεν αποκλείει επιτάχυνση εξελίξεων. «Η κυβερνητική αυτοδυναμία είναι εφικτός στόχος για τη ΝΔ. Θα επιδιώξουμε όμως συνεργασίες και με δυνάμεις που συμβάλλουν στην εθνική προσπάθεια» ανέφερε.

Σχετικά με τη σύσταση του ΕΣΡ είπε πως η κυβέρνηση έχει μπροστά της περισσότερες από 48 ώρες ώστε να επιστρέψει με νέες χρήσιμες ιδέες. Η κυβέρνηση έχει την ευθύνη να φέρει, μέχρι τη Δευτέρα, ουσιαστικές προτάσεις αλλαγής στάσης για να υπερβούμε το αδιέξοδο του ΕΣΡ, ανέφερε υπογραμμίζοντας πως ο νόμος Παππά συνεχίζει να πάσχει στον πυρήνα της λογικής του και δεν τον άλλαξαν χθες οι δύο τροπολογίες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ