ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δ. Παπαδημητρίου: Δεν υπάρχει θέμα παράλληλου νομίσματος

Δ. Παπαδημητρίου: Δεν υπάρχει θέμα παράλληλου νομίσματος

Αποστάσεις από παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει περί ανάγκης ύπαρξης παράλληλου νομίσματος πήρε ο νέος υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου προσερχόμενος στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία της κυβέρνησης.

Έπειτα από ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν θα επιμείνει στην θέση που είχε εκφράσει σε παλαιότερη συνέντευξή του για την χρήση παράλληλου νομίσματος στην ελληνική οικονομία απάντησε «όχι βέβαια. Η κυβέρνηση έχει πει ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

"Βαρουφάκης νουμερο 2"

Παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Παπαδημητρίου ξεκαθάρισε τη θέση σχετικά με τις δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν για παράλληλα νόμισμα ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης, σχολίασε στον Alpha 989 ότι έχουμε μια κυβέρνηση ΑΝΕΛ-ΣΥΡΙΖΑ και όχι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού ο βασικός κυβερνητικός εταίρος είναι ο κ.Καμμένος και ότι ζητάει το παίρνει.

Ο Μακάριος Λαζαρίδης είπε ότι ο πρωθυπουργός «έφτιαξε ένα υπουργείο για τον κολλητό του τον κ. Παππά», ενώ χαρακτήρισε τον κ. Παπαδημητρίου «Βαρουφάκη νουμερο 2».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ