Το σχόλιο Μητσοτάκη σε Βέμπερ και Χριστοδουλίδη για τη... Eurovision
Ο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Νίκος Χριστοδουλίδης
ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ/TOKLIK.GR//EUROKINISSIΙδιαίτερη αναφορά στον τελικό της Eurovision επεφύλασσε στην παρέμβασή του κατά την 2η ημέρα του Συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος τόσο στον Νίκο Χριστοδουλίδη, όσο και στον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ.
Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε αστειευόμενος πως «παρότι είμαστε ανταγωνιστικοί με την Κύπρο είμαστε σίγουροι, αγαπητέ Νίκο, ότι η αμοιβαία στήριξη που εκδηλώνεται πάντα στο πλαίσιο της Eurovision θα συνεχιστεί και σήμερα».
Απευθυνόμενος προς τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος Μάνφρεντ Βέμπερ, ο κ. Μητσοτάκης τον... ευχαρίστησε που «υποσχέθηκε» ότι «θα κάνουν τα ευρωπαϊκά κόμματα ό,τι μπορούν για να στηρίξουν την προσπάθεια του Ακύλα στη Eurovision».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης: Το 2027 οι Έλληνες θα επιλέξουν ποιος θα τους εκπροσωπήσει στην προεδρία της Ε.Ε.
SPONSORED
Πληρωμές e-ΕΦΚΑ, ΔΥΠΑ: Ποιοι πάνε ταμείο από 8 έως 12 Ιουνίου
23:57
Θεσσαλονίκη: Στο εδώλιο μετά από 13 χρόνια για τη δολοφονία 65χρονου στην Τούμπα
23:45
Επίσημη συγγνώμη της Ουκρανίας στην Ελλάδα για το θαλάσσιο drone στη Λευκάδα
23:33
Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για τα πυρηνικά του Ιράν - Μυστική συνάντηση με εμπειρογνώμονες
23:24