Συνάντηση Μητσοτάκη - Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών: Ενίσχυση των παροχών για ΑμεΑ
Στιγμιότυπο από τη συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με αντιπροσωπεία του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών
Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού | Δημήτρης ΠαπαμήτσοςΣυνάντηση με με τον Πρόεδρο του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών Αθανάσιο Βίγλα και αντιπροσωπεία του Συλλόγου είχε το πρωί της Τρίτης (2/6) ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανασκόπηση των παρεμβάσεων της κυβέρνησης για τη στήριξη των ατόμων με αναπηρία, ενώ συζητήθηκε η επέκταση του προγράμματος «Προσωπικός Βοηθός» που έχει ήδη δρομολογηθεί από την κυβέρνηση σε μόνιμη βάση και με χρηματοδότηση από τον τακτικό προϋπολογισμό ώστε να καλύπτει και άτομα με αναπηρία άνω των 65 ετών, ενώ τέθηκαν ζητήματα που αφορούν την ενίσχυση των κοινωνικών παροχών για άτομα με αναπηρίες και ειδικότερα με παραπληγία και τετραπληγία.
Στη συνάντηση συμμετείχαν επίσης η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Δόμνα Μιχαηλίδου, ο Υπουργός Επικρατείας Άκης Σκέρτσος και ο Υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Θάνος Πετραλιάς.
SPONSORED
ΗΠΑ: Αθώος δήλωσε Ιρακινός για το σχεδιασμό 20 τρομοκρατικών επιθέσεων σε Ευρώπη και Καναδά
15:26
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέος ο 35χρονος για τη δολοφονία 24χρονου το 2020
15:25
Imperial Brands Hellas: Νέα φάση για την πρωτοβουλία «Στην Προστασία των Ανηλίκων Είμαστε Μαζί»
15:18
Πίνακες ΔΥΠΑ: Οι δικαιούχοι του κοινωνικού τουρισμού για συνταξιούχους ελεύθερους επαγγελματίες
15:09