Στη Βουλή δικογραφία κατά Φλωρίδη μετά από μήνυση της Κωνσταντοπούλου
Ο Γιώργος Φλωρίδης στην Ολομέλεια της Βουλής
Eurokinissi / ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣΣτη Βουλή έφτασε δικογραφία σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, έπειτα από μήνυση που κατέθεσε εναντίον του η Ζωή Κωνσταντοπούλου με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμισης.
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας προχώρησε στη νομική αυτή κίνηση μετά από τις δηλώσεις του κ. Φλωρίδη στην Ολομέλεια τον Ιούνιο του 2025, στην διάρκεια της συζήτησης για την σύσταση προανακριτικής επιτροπής για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ο υπουργός είχε ισχυριστεί ότι η κυρία Κωνσταντοπούλου είχε αναλάβει την υπεράσπιση βιαστή. Η δικογραφία διαβιβάστηκε στη κοινοβούλιο με βάση το άρθρο 86 του Συντάγματος περί ευθύνης υπουργών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μπρα ντε φερ Ανδρουλάκη και Φλωρίδη για τις υποκλοπές - Η «φαρμακερή» ατάκα Φλωρίδη για Ζωή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «καυτή» ατάκα Φλωρίδη «βρείτε καλό δικηγόρο» και η απάντηση Κωνσταντοπούλου για «αποθήκη αχρήστων»
ΕΛΛΑΔΑ
Κλείνει ο Λόφος Φινόπουλου από τα μεσάνυχτα - Σε επιφυλακή οι υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων
23:46
ΚΟΣΜΟΣ
Η Τουρκία ζητά μορατόριουμ Ρωσίας-Ουκρανίας στις επιθέσεις κατά εμπορικών πλοίων
23:33
ΕΛΛΑΔΑ
Δύο αστυνομικοί τραυματίες σε τροχαίο στην Αθηνών - Σουνίου - Τους χτύπησε ΙΧ που έκανε αναστροφή
23:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ζελένσκι: Ρωσικά drones σκότωσαν τρίχρονο αγόρι και τους παππούδες του κοντά στο Κίεβο
23:20
ΚΟΣΜΟΣ