Αιχμηρή ανακοίνωση Γεροβασίλη για τις καταγγελίες Πανούση
Τη θέση ότι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για τα καταγγελθέντα και αντ' αυτού "μοιράζει διαλόγους στα μέσα ενημέρωσης".
"Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης", σημειώνει η κα Γεροβασίλη.
Και συνεχίζει: "Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται. Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης".
Ράμα: «Έκανα χιούμορ για Πλάτωνα και Αριστοτέλη» - Η ανάρτηση για τις αντιδράσεις
19:32
Έκκληση Γερμανού ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ για Αρκτική: «Η από κοινού άμυνα είναι και προς το συμφέρον τους»
19:24
Ισόβια στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της στην Λεπτοκαρυά Πιερίας
19:15
Καταδίωξη στο Χαϊδάρι: Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι με κλεμμένες μηχανές
19:06