Αιχμηρή ανακοίνωση Γεροβασίλη για τις καταγγελίες Πανούση
Τη θέση ότι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για τα καταγγελθέντα και αντ' αυτού "μοιράζει διαλόγους στα μέσα ενημέρωσης".
"Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης", σημειώνει η κα Γεροβασίλη.
Και συνεχίζει: "Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται. Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης".
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη για την ακρίβεια στο Μαξίμου - Στις 14:00 ανακοινώσεις
13:07
Βρέφος στο Ηράκλειο κατάπιε ελατήριο από στυλό – Υπεβλήθη σε χειρουργείο
13:07
Νέες βολές Μαρινάκη κατά Τσίπρα: Η εντιμότητά του είναι το πιο σύντομο πολιτικό ανέκδοτο
12:59
Σήμερα η εντυπωσιακή πανσέληνος της Φράουλας - Από που πήρε το όνομα της
12:57