Αιχμηρή ανακοίνωση Γεροβασίλη για τις καταγγελίες Πανούση
Τη θέση ότι ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για τα καταγγελθέντα και αντ' αυτού "μοιράζει διαλόγους στα μέσα ενημέρωσης".
"Ο κ. Πανούσης θα πρέπει να αποδείξει τους ισχυρισμούς του και να εξηγήσει γιατί επί επτά μήνες δεν ενημέρωσε ούτε τη δικαιοσύνη ούτε την κυβέρνηση για όλα αυτά που σήμερα καταγγέλλει. Αντ’ αυτού μοιράζει «διαλόγους» στα μέσα ενημέρωσης", σημειώνει η κα Γεροβασίλη.
Και συνεχίζει: "Πρέπει ακόμα να εξηγήσει γιατί ως αρμόδιος υπουργός και πολιτικός προϊστάμενος τόσο της ΕΥΠ όσο και της αντιτρομοκρατικής δεν έδρασε άμεσα εφόσον εκτιμούσε ως σοβαρές και αξιόπιστες τις πληροφορίες στις οποίες σήμερα αναφέρεται. Είμαι βέβαιη ότι η δικαιοσύνη θα διερευνήσει όλες τις πτυχές αυτής της υπόθεσης".
Ξεκίνησε η μεγάλη έξοδος του Πάσχα - Έως και 40 ευρώ ακριβότερο το ταξίδι (vids)
05:00
Ακριβότερα πρόστιμα και ποινές για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
04:00
«Τρέχουν» οι αιτήσεις του Youth Pass - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Εξειδικευμένα εργαστήρια συμβουλευτικής ΔΥΠΑ - Περιορισμένος αριθμός θέσεων
02:00