Χαμός ΝΔ-ΠΑΣΟΚ στη Βουλή: «Μπορεί να οπλίζετε το χέρι κάποιου τρελού» - «Αφήστε τα εμφυλιοπολεμικά»
«Κόκκινο» χτύπησε το θερμόμετρο χθες το βράδυ (03/07) στην Ολομέλεια της Βουλής με φόντο την δολοφονική επίθεση στη Βάγια Νέστορα, λίγο πριν από την υπερψήφιση του νομοσχεδίου του υπουργείου Εργασίας.
«Κάποιοι από εδώ μέσα πηγαίνετε σε δικαστήρια και υποστηρίζεται δολοφόνους. Δεν έχετε την ντροπή να έρχεστε και να επιτίθεστε στη Νέα Δημοκρατία ενώ το αίμα που έχει χυθεί είναι ακόμα νωπό!», ισχυρίστηκε από τα κυβερνητικά έδρανα ο Κώστας Καραγκούνης, απαντώντας στις αιτιάσεις του Νάσου Ηλιόπουλου που κατηγόρησε την κυβέρνηση για χυδαία επιχείρηση εργαλειοποίησης και στοχοποίησης της Αριστεράς.
«Όταν έρχεστε και λέτε μέσα στο Κοινοβούλιο ότι οι βουλευτές της ΝΔ είναι δολοφόνοι, είναι κλέφτες, είναι απατεώνες, το κάνετε άθελά σας; Το κάνετε από πολιτική άγνοια; Γιατί αν είναι έτσι και προφανώς αυτό θέλω να πιστέψω ότι το κάνετε από πολιτική αφέλεια. Παράλληλα όμως μπορεί και να οπλίζετε το χέρι κάποιου τρελού εκεί έξω γιατί αυτή είναι η πραγματικότητα, κάποιων δολοφόνων και τελικά έγινε αυτό», πρόσθεσε ο υφυπουργός Εργασίας, προκαλώντας τις σφοδρές αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.
«Αφήστε τα εμφυλιοπολεμικά πάθη»
«Αφήστε τα εμφυλιοπολεμικά πάθη εκεί που βρίσκονται, ένα πράγμα πρέπει να πείτε, πότε θα συλλάβετε τους δολοφόνους για να κοπεί το παραμύθι, αυτή είναι η υποχρέωση που έχετε ως κυβέρνηση του τόπου. Όλοι οι Έλληνες πρέπει να σταθούμε δίπλα στην κα Νέστορα», απάντησε ο Παύλος Χρηστίδης, καλώντας τον υφυπουργό να πει ποιος τους αποκάλεσε "δολοφόνους".
«Έρχεστε υφυπουργέ και ξεστομίζει τέτοιους λόγους. Δεν ντρέπεστε; Τώρα που χρειάζεται ο ελληνικός λαός να μας δει όλους ενωμένους, ρίχνετε νερό στο μύλο όλων αυτών που θέλουν περαιτέρω απαξιώσουν το πολιτικό σύστημα; Δεν υπάρχει ντροπή;», σχολίασε δηκτικά ο Γιώργος Γαβρήλος από τον ΣΥΡΙΖΑ με τον Αλέξανδρο Καζαμία από την Πλεύση Ελευθερίας να τονίζει: «όλος ο αγώνας που κάνουμε κατά της διαφθοράς και της διαπλοκής της κυβέρνησής σας είναι ένας αγώνας που έχει σκοπό να πάνε οι ύποπτοι και οι ένοχοι στη Δικαιοσύνη. Οπότε μη λέτε ότι οπλίζουμε το χέρι κανενός!».
«Υβριδική επίθεση»: Η αντίδραση Μαξίμου για τη συνομιλία Ρώσων φαρσέρ με τον Θάνο Ντόκο
14:45
Φωτιά σε δασική έκταση στα Κανάλια Καρδίτσας - Επιχειρούν επίγειες και εναέριες δυνάμεις
14:40
Χάρτης πρόβλεψης κινδύνου: Σε πορτοκαλί συναγερμό αύριο Θεσσαλονίκη - Κιλκίς
14:37
Θύμα Ρώσων φαρσέρ ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του πρωθυπουργού, Θάνος Ντόκος
14:33