ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γ. Κουμουτσάκος προς ΣΥΡΙΖΑ για ΕΣΡ: Παρουσιάζετε τις ήττες σας σαν νίκες

Γ. Κουμουτσάκος προς ΣΥΡΙΖΑ για ΕΣΡ: Παρουσιάζετε τις ήττες σας σαν νίκες
EUROKINISSI/ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αιχμηρή απάντηση στη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου Δημήτρη Τζανακόπουλου, ο οποίος έκανε λόγο για αναγκαστική υποχώρηση της ΝΔ στο θέμα συγκρότησης του ΕΣΡ έδωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος.

«Είναι πάγια τακτική τους. Να παρουσιάζουν τις ήττες τους σαν νίκες. Το έκαναν υπογράφοντας το 3ο Μνημόνιο. Το έκαναν με την εκχώρηση για 99 χρόνια της Δημόσιας Περιουσίας. Το έκαναν στις σχέσεις με το ΔΝΤ Τώρα το κάνουν και με το ΕΣΡ» σχολίασε ο εκπρόσωπος της ΝΔ και συνέχισε:

«Αφού ακυρώθηκαν ως αντισυνταγματικές, βασικές πρόνοιες του νόμου Παππά, αφού κατέπεσε ο διαγωνισμός - παρωδία που έστησαν, αφού ματαιώθηκε η απόπειρά τους να ρίξουν μαύρο στα κανάλια και αφού αποδέχτηκαν τις προτάσεις της Νέας Δημοκρατίας, έφτασαν στο σημείο να μιλούν για νίκη».

«Όμως, ένα είναι βέβαιο: Ο νόμος Παππά είναι παρελθόν. Επικράτησε η συνταγματική τάξη. Συγκροτήθηκε, όπως προτείναμε, Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης κύρους. «Διασφαλίστηκαν η ελεύθερη ενημέρωση, οι εργαζόμενοι και τα Δημόσια Έσοδα από τη λειτουργία των καναλιών», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ