Συνεχίζεται το «μαρτύριο της σταγόνας» για τον ΣΥΡΙΖΑ - Παραιτήθηκε και επισήμως ο Κεδίκογλου
Ο Συμεών Κεδίκογλου
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSΙΑνακοινώθηκε σήμερα το μεσημέρι στην Ολομέλεια η παραίτηση του Συμεών Κεδίκογλου από το βουλευτικό αξίωμα.
Ο πρώην βουλευτής Ευβοίας, είχε προαναγγείλει από την περασμένη εβδομάδα με ανάρτηση την πρόθεσή του να μείνει εκτός Βουλής, επισυνάπτοντας μάλιστα στη δημοσίευσή του μία φωτογραφία με τον Αλέξη Τσίπρα.
Υπενθυμίζεται ό,τι με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου του 2023 πρώτος επιλαχών στο ψηφοδέλτιο της Εύβοιας είναι ο Μίλτος Χατζηγιαννάκης που ανήκει ήδη στην ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα και ακολουθεί ο Βαγγέλης Αποστόλου ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, εμφανίζει να μην θέλει να επιστρέψει στο κοινοβούλιο. Επομένως η έδρα κατευθύνεται στην 3η επιλαχούσα, Θεοδώρα Ακριώτου.
Πλέον η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ απαρτίζεται από 12 βουλευτές.
Πρόκειται για τους Έλενα Ακρίτα, Ρένα Δούρου,χΠαύλο Πολάκη, Νίκο Παππά, Γιώργο Παπαηλιού, Θεόφιλο Ξανθόπουλο, Χρήστο Γιαννούλη, Γιάννη Αμανατίδη, Σωκράτη Φάμελλο, Νίνα Κασιμάτη, ενώ οι υπάρχουν και οι 2 έδρες που προκύπτουν από τις παραιτήσεις των Συμεών Κεδίκογλου και Βασίλη Κόκκαλη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΥΡΙΖΑ: Παραιτείται από βουλευτής ο Συμεών Κεδίκογλου - «Δεν μπορώ να λείπω από το εγχείρημα Τσίπρα»
Τι σημαίνει η αύξηση του κατώτατου μισθού πάνω από 950 ευρώ - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
01:00
Σχολεία: «Αντίστροφη μέτρηση» για το πρώτο κουδούνι - Αναλυτικά οι φετινές αργίες
00:30
Ποιες δουλειές... δεν απειλεί η Τεχνητή Νοημοσύνη - Το «κλειδί» της αντοχής τους
23:56
Η Βρετανία απειλεί με «μέτρα» τους εβραϊκούς οικισμούς στη Δ. Όχθη - «Θα απαντήσουμε» λέει το Ισραήλ
23:43