Συνάντηση Μητσοτάκη με Δούκα: Στην ατζέντα η ευρωπαϊκή προεδρία του 2027 και τα έργα υποδομής στην Α
Συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα
Γ.Τ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ INTIME NEWS / Γ.Τ ΠρωθυπουργούΣυνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων Χάρη Δούκα είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Μέγαρο Μαξίμου, παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιου.
Ο πρωθυπουργός καλωσόρισε τον Δήμαρχο Αθηναίων και τόνισε πως κατά τη διάρκεια της συνάντησης θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν ζητήματα που αφορούν και στην προετοιμασία της πόλης ενόψει της ευρωπαϊκής προεδρίας, που ξεκινά την 1η Ιουλίου του 2027.
«Είναι μία ευκαιρία να δείξουμε, νομίζω, την πόλη στα καλύτερά της αλλά να συζητήσουμε και γενικά ζητήματα τα οποία αφορούν τον Δήμο -γι’ αυτό έχουμε τον αρμόδιο Υπουργό μαζί μας-, από τρέχοντα ζητήματα, όπως η καθαριότητα, μέχρι πιο μεγάλες αναπτυξιακές προκλήσεις. Οπότε, πάντα είναι χαρά μου να σε συναντώ και είμαι στη διάθεσή σου» είπε χαρακτηριστικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με τη σειρά του, ο Χάρης Δούκας τόνισε πως είναι εξαιρετικά σημαντικό «να δούμε όλες αυτές τις υποδομές της πόλης που έχουν πολύ μεγάλη σημασία και χρειάζονται ενίσχυση, εκσυγχρονικό».
«Νομίζω ότι μπορούμε, σε συνεργασία και με τον Υπουργό, η πολιτεία συνολικά να προχωρήσει σε κάποιες δράσεις που θα προτείνω, που θα έχουν ένα άμεσο αποτέλεσμα στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών» τόνισε ο Δήμαρχος Αθηναίων.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση Μητσοτάκη - Δούκα την Παρασκευή στο Μέγαρο Μαξίμου
Δήμος Αθηναίων: Παραδόθηκαν σε 100 ενεργειακά ευάλωτα νοικοκυριά vouchers για δωρεάν κλιματιστικά
Δάκρυα χαράς στο Σαν Ντιέγκο: Επέστρεψε το USS Abraham Lincoln μετά από 322 μέρες στη θάλασσα
19:14
Θεοδωρικάκος: Oι συνάνθρωποί μας που νίκησαν τον καρκίνο δικαιούνται ισότιμη νέα αρχή
19:05
Ιταλία: Κλοπή 30.000 μπουκαλιών κρασιού αξίας 5 εκατομμυρίων ευρώ
19:03
ΕΕ–Κίνα: Συμφωνία για μείωση κατά 50% των εξαγωγών κινεζικών υβριδικών οχημάτων στην Ευρώπη
18:55