Δεν είναι βαρίδια οι διαφορετικές απόψεις λέει ο νεός γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
O Παναγιώτης Ρήγας εξελέγη απόψε νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ. Συγκέντρωσε 149 ψήφους επί συνόλου 202 ψηφισάντων.
Ωστόσο, στην κάλπη βρέθηκαν 41 λευκά και δύο άκυρα ψηφοδέλτια που εκτιμάται ότι προήλθαν κατά κύριο λόγο από μέλη της ομάδας των 53.
«Δεν είναι βαρίδια οι διαφορετικές απόψεις και προσεγγίσεις στο κόμμα» δήλωσε ο κ. Π. Ρήγας και υπογράμμισε μιλώντας στο ραδιοσταθμό Παραπολιτικά ότι «το κόμμα είναι δημοκρατικό και γίνεται κάθε φορά προσπάθεια να υπάρχουν συμπτώσεις απόψεων».
Εκτίμησε ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την ψηφοφορία του πολυνομοσχέδιου με τα προαπαιτούμενα στη Βουλή ενώ σε ό,τι αφορά το ΦΠΑ 23% στην ιδιωτική εκπαίδευση είπε πως είναι προφανές πως η κυβέρνηση έχει παγώσει το μέτρο και προσπαθεί να βρει ισοδύναμα.
Μέλη της Πολιτικής Γραμματείας εκλέγονται οι: Χάρης Γολέμης (60), Αντώνης Κοτσακάς (59), Νίκος Σκορίνης (51), Πέτρος Καραγιώργος (50), Νίκος Παυλίδης (40), Μανώλης Σαρρής (40), Μαρία Φραγκάκη (36), Μιχάλης Υδραίος (36).
Εντοπίστηκαν οστά και ανθρώπινο κρανίο σε τεχνητή λίμνη ξενοδοχειακής μονάδας στη Χαλκιδική
16:05
Ο Τζον Κρασίνσκι ανακοίνωσε τους νέους πρωταγωνιστές του «A Quiet Place: Part III»
16:00
Η μεγάλη επιστροφή του βινυλίου: Πωλήσεις άνω του 1 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ
15:50
Αποκαταστάθηκε εν μέρει η ηλεκτροδότηση στην Κούβα - Πού παραμένουν προβλήματα
15:47