Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γεώργιος Δημήτριος Καρράς
Την ανεξαρτητοποίησή του από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Ένωση Κεντρώων έκανε γνωστή την Παρασκευή ο Γεώργιος Δημήτριος Καρράς.
Ο μέχρι σήμερα Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων, φέρεται να είχε διαφωνίες και προστριβές με στελέχη του κόμματος και μάλιστα είχε ζητήσει την απομάκρυνσή τους, όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος του κόμματος.
Σχολιάζοντας την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτή, ο Βασίλης Λεβέντης σημείωσε στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στη Βουλή πως «όταν φεύγει το άρρωστο, το δέντρο ψηλώνει».
"Η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων"
Την ανεξαρτητοποίηση του βουλευτής Γιώργου Καρρά σχολίασε η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωση που εξέδωσε επισημαίνοντας ότι ήταν γνωστό στις τάξεις του κόμματος ότι θα αποχωρούσε.
«O κ. Καρράς μας είχε κάνει λίγο-πολύ γνωστό ότι λόγω διαφωνιών του θα έφευγε από την Ένωση Κεντρώων. Μας είχε όμως σαφώς δηλώσει ότι θα υπέβαλλε την παραίτηση του από βουλευτής. Τον ευχαριστούμε για την μέχρι σήμερα συνεργασία, αλλά του υπενθυμίζουμε ότι στοιχειώδης εντιμότητα επιβάλλει να παραδώσει την έδρα, διότι η έδρα ανήκει στην Ένωση Κεντρώων και κατακτήθηκε με λίστα.
Το μέλλον θα δείξει, αν δεν παραδώσει την έδρα ποιος δάχτυλος υπάρχει», αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων.
Το Switch έγινε και επίσημα η Νο.1 σε πωλήσεις κονσόλα της Nintendo
17:53
Βουλή: «Όχι» στην άρση ασυλίας του Δ. Κουτσούμπα - «Ναι» για τον Δ. Μάντζο
17:43
Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα των διαπραγματεύσεων Ρωσίας - ΗΠΑ - Ουκρανίας στο Αμπού Ντάμπι
17:34
«Ζόμπι» θραύσματα του κορωνοϊού συνεχίζουν να σκοτώνουν τα κύτταρα του ανοσοποιητικού μας
17:26