ΝΔ: Να πάρει θέση για Πανούση ο Τσίπρας
Να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στις αποκαλύψεις του κ. Πανούση καλεί τον Πρωθυπουργό η ΝΔ .
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος σχετικά με δηλώσεις στελεχών τη ςκυβέρνησης για τα όσα έχει πει ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνεται πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπεκφεύγει με προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύουν τα μέλη της για όσα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Γ. Πανούσης.
Η ΝΔ χαρακτηριζει αυτές τις επιθέσεις ως “απόδειξη πανικού” και καλεί τη δικαιοσύνη να προχωρήσει την έρευνα το ταχύτερο δυνατό.
“ Ο Πρωθυπουργός οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση για την ουσία της υπόθεσης, για τους ισχυρισμούς του Γ. Πανούση ότι « τον απομάκρυνε για να τον προστατεύσει, για τις αποκαλύψεις που αφορούν στις σχέσεις με την τρομοκρατία, τη δημιουργία παρακράτους και την ύπαρξη νοσηρών κυκλωμάτων” τονίζει η ΝΔ.
Έκκληση Γερμανού ΥΠΕΞ στις ΗΠΑ για Αρκτική: «Η από κοινού άμυνα είναι και προς το συμφέρον τους»
19:24
Ισόβια στην 35χρονη που σκότωσε και έθαψε τον 58χρονο σύντροφό της στην Λεπτοκαρυά Πιερίας
19:15
Καταδίωξη στο Χαϊδάρι: Συνελήφθησαν δύο 17χρονοι με κλεμμένες μηχανές
19:06
Ένας στους 12 κατοίκους στο Μιλάνο είναι εκατομμυριούχος - Η «χρυσή πρωτεύουσα» της Ευρώπης
18:57