ΝΔ: Να πάρει θέση για Πανούση ο Τσίπρας
Να πάρει ξεκάθαρη θέση απέναντι στις αποκαλύψεις του κ. Πανούση καλεί τον Πρωθυπουργό η ΝΔ .
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος σχετικά με δηλώσεις στελεχών τη ςκυβέρνησης για τα όσα έχει πει ο πρώην Υπουργός Προστασίας του Πολίτη επισημαίνεται πως η κυβέρνηση δεν μπορεί να υπεκφεύγει με προσωπικές επιθέσεις που εξαπολύουν τα μέλη της για όσα αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Γ. Πανούσης.
Η ΝΔ χαρακτηριζει αυτές τις επιθέσεις ως “απόδειξη πανικού” και καλεί τη δικαιοσύνη να προχωρήσει την έρευνα το ταχύτερο δυνατό.
“ Ο Πρωθυπουργός οφείλει να πάρει ξεκάθαρη θέση για την ουσία της υπόθεσης, για τους ισχυρισμούς του Γ. Πανούση ότι « τον απομάκρυνε για να τον προστατεύσει, για τις αποκαλύψεις που αφορούν στις σχέσεις με την τρομοκρατία, τη δημιουργία παρακράτους και την ύπαρξη νοσηρών κυκλωμάτων” τονίζει η ΝΔ.
Τα χαρτιά του για την Βρετανία του μέλλοντος ανοίγει από το Μάνστεστερ ο Άντι Μπέρναμ
13:36
Στον Πειραιά συνελήφθη 53χρονος διωκόμενος από τις Αρχές της Αιγύπτου για ανθρωποκτονία
13:31
«The Violinist»: Η πρώτη ταινία από τη Σιγκαπούρη με το κορυφαίο βραβείο στο Φεστιβάλ του Ανεσί
13:25
Πυρκαγιές: Οι περιοχές της χώρας που θα βρεθούν την Τρίτη σε «κίτρινο» συναγερμό
13:18