O Πολάκης δεν βλέπει ελλείψεις στα νοσοκομεία
Την άποψη ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις στα νοσοκομεία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ και κατηγόρησε για ακόμα μία φορά τα κανάλια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως λείπει ένα σεντόνι και το κάνουν θέμα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης, στράφηκε και πάλι κατά των καναλιών που «αφιερώνουν πολύωρα ρεπορτάζ ότι λείπει ένα σεντόνι από ένα νοσοκομείο, που δεν λείπει πια, ή μια σύρριγα, που δεν λείπει πια ...».
Επίσης επεσήμανε ότι στις 12 Δεκεμβρίου θα βγει η προκήρυξη για τις 4.000 θέσεις στο χώρο της Υγείας, κάνοντας λόγο για πραγματοποίηση της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
Τέλος, ο Παύλος Πολάκης, άσκησε δριμεία κριτική στις κυβερνήσεις των προηγούμενων ετών, σημειώνοντας ότι «το σύστημα Υγείας είχε στερέψει από χρηματοδότηση και είχε μειωθεί η στήριξη του από προσωπικό τα τελευταία χρόνια»
«Από πέρσι τον Οκτώβρη έως σήμερα έχουν αναλάβει υπηρεσία στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας 3.150 άτομα» κατέληξε.
Τηλεφωνική συνομιλία με τον Πούτιν είχε ο πρόεδρος της Σερβίας μία ημέρα πριν παραιτηθεί
20:04
Ένας στους τέσσερις Έλληνες αγοράζουν σπίτι με δάνειο - Ο ρόλος του προγράμματος «Σπίτι μου»
19:52
Γκιλφόιλ για Πλάκα: «Βαθιά θλίψη» για τους τέσσερις Αμερικανούς νεκρούς στην κατάρρευση του κτηρίου
19:44
Καθηγητής Καρύδης για Πλάκα: Είναι πιθανό η έκρηξη να έγινε στον δεύτερο όροφο
19:40