O Πολάκης δεν βλέπει ελλείψεις στα νοσοκομεία
Την άποψη ότι δεν υπάρχουν ελλείψεις στα νοσοκομεία εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, μιλώντας στην ΕΡΤ και κατηγόρησε για ακόμα μία φορά τα κανάλια, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως λείπει ένα σεντόνι και το κάνουν θέμα.
Συγκεκριμένα, ο κ. Πολάκης, στράφηκε και πάλι κατά των καναλιών που «αφιερώνουν πολύωρα ρεπορτάζ ότι λείπει ένα σεντόνι από ένα νοσοκομείο, που δεν λείπει πια, ή μια σύρριγα, που δεν λείπει πια ...».
Επίσης επεσήμανε ότι στις 12 Δεκεμβρίου θα βγει η προκήρυξη για τις 4.000 θέσεις στο χώρο της Υγείας, κάνοντας λόγο για πραγματοποίηση της εξαγγελίας του Πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
Τέλος, ο Παύλος Πολάκης, άσκησε δριμεία κριτική στις κυβερνήσεις των προηγούμενων ετών, σημειώνοντας ότι «το σύστημα Υγείας είχε στερέψει από χρηματοδότηση και είχε μειωθεί η στήριξη του από προσωπικό τα τελευταία χρόνια»
«Από πέρσι τον Οκτώβρη έως σήμερα έχουν αναλάβει υπηρεσία στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας 3.150 άτομα» κατέληξε.
Άγρια κόντρα Μαρούδα - Τσίλια από τα αγροτικά μπλόκα: «Ταλαιπωρείς τον κόσμο» - «Αποκαλύπτεται ο ρόλος σου» (vid)
11:51
Ντάνιελ Στερν από το «Μόνος στο Σπίτι» αντιμέτωπος με τη Δικαιοσύνη - Τον έπιασαν με ιερόδουλη
11:40
Γιατί παραιτήθηκε ο ορκωτός λογιστής του ΟΠΕΚΕΠΕ - Διευκρινίσεις από την ΑΑΔΕ
11:24
Η Ρωσία εκτόξευσε 293 drones, 18 πυραύλους κατά της Ουκρανίας, λέει το Κίεβο
11:18