Επιστολή Μουζάλα για τη μεταφορά προσφύγων στην ενδοχώρα
Επιστολή στους υπουργούς Εσωτερικών και Μετανάστευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ενόψει του συμβουλίου τους που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, απέστειλε ο Γιάννης Μουζάλας.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Μουζάλας με την επιστολή του, τονίζει την ανάγκη επανεξέτασης και υλοποίησης της ελληνικής πρότασης για μεταφορά ειδικού πληθυσμού μεταναστών από τα νησιά σε προκαθορισμένα κλειστά κέντρα της ενδοχώρας, χωρίς να εκπίπτουν της κοινής δήλωσης Ευρωπαϊκής Ένωσης - Τουρκίας.
Σημειώνεται ότι ο κ. Μουζάλας έχει πραγματοποιήσει σειρά συναντήσεων με έντεκα υπουργούς Εσωτερικών και Μετανάστευσης και θεσμικούς φορείς της Ε.Ε., καθώς και με αρμόδιους θεσμικούς φορείς της Τουρκίας, ώστε να υιοθετηθεί το συγκεκριμένο αίτημα της ελληνικής κυβέρνησης.
Θρίλερ στο Λιχτενστάιν: Εντοπίστηκαν τέσσερις σοροί, πιθανότατα από την ίδια οικογένεια
18:20
Όλα τα Star Trek (αλλά και το Suits) αφήνουν το ελληνικό Netfix τον Ιανουάριο – Τι άλλο φεύγει
18:09
Η αστυνομία ερευνά «σοβαρό περιστατικό» στην πόλη Μπόντεν της Σουηδίας
18:00
Συντριβή ελικοπτέρου στο όρος Κιλιμάντζαρο της Τανζανίας με 5 νεκρούς
17:52