Προϋπολογισμός 2017: Παραμύθι οι εξαγγελίες Τσίπρα, λέει ο Θεοδωράκης
"Ημιτελές χριστουγεννιάτικο παραμύθι" χαρακτήρισε τις πρωθυπουργικές εξαγγελίες για τους χαμηλοσυνταξιούχους ο Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την ομιλία του στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό 2017, εκτιμώντας πως η κυβέρνηση θα τα πάρει πίσω μετά τις γιορτές.
Ο επικεφαλής του Ποταμιού αναρωτήθηκε με ποιο κριτήριο δόθηκαν τα χρήματα και πρόσθεσε πως αν το κριτήριο του κοινωνικού μερίσματος είναι ο πόνος και η φτώχεια, τα χρήματα έπρεπε να δοθούν στους ανέργους του ιδιωτικού τομέα με τους οποίους δεν ασχολείται κανένας.
Διαδεχόμενος στο βήμα τον Πάνο Καμμένο, ο Σταύρος Θεοδωράκης σχολιάζοντας την επίσκεψη στο Καστελόριζο, που υπερασπίστηκε ο υπουργός Άμυνας είπε: «Περίμενα σήμερα να λουφάξει και να μην μιλήσει για την εκδρομή του με την Χρυσή Αυγή στο Καστελόριζο αλλά δεν το έκανε».
Χαρακτήρισε ακόμη, πρόκληση για την επιστήμη τον προϋπολογισμό, καθώς αυξάνει τη φορολογία και θεωρεί πως η ανάπτυξη θα συνεχίσει ανενόχλητη.
«Οι ρωσικές επιθέσεις δεν δείχνουν σοβαρή δέσμευση του Κρεμλίνου για την ειρήνη», λέει ο Ρούτε
15:15
Συντριβή αεροσκάφους στο Μάντσεστερ - Πληροφορίες για δύο επιβαίνοντες
15:12
Νερό ενός χρόνου έπεσε σε τέσσερις μήνες στην Αθήνα - Τα μεγαλύτερα ύψη βροχής τον Ιανουάριο (pics)
15:05
Μέγαρο Αθηνών: 16/2 βραδιά με μουσική από τα Επτάνησα και την παλιά Αθήνα με το ΜΕΙΖΟΝ ENSEMBLE
15:04