Ο Κ. Ζουράρις... ξαναχτυπά: Να πάει σε εκλογές ο Τσίπρας
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά, δεν πειράζει», ο υφυπουργός Παιδείας... ξαναχτύπησε.
Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τον ESM και την απόφαση για πάγωμα των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους, ο Κώστας Ζουράρις, κάλεσε τον Πρωθυπουργό «να προσφύγει στις κάλπες για να αποφύγουμε τον στυγνό εκβιασμό».
Ο υφυπουργός Παιδείας μιλώντας στο ραδιόφωνο “Παραπολιτικά” συνέχισε λέγοντας ότι «είναι τα ίδια πράγματα που ζούμε ανά τους αιώνες από τους δυτικούς στην προσπάθεια αλώσεως του έθνους μας.
Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις πρωινές δηλώσεις του για τα νησιά, ο κ. Ζουράρις απάντησε: «Ανέφερα ότι είναι 16 νησιά που ζητούν οι Τούρκοι. Είναι όμως πολύ σοβαρότερη η απειλή κατά της γλώσσας διότι τα νησιά μπορούμε να τα ξαναπάρουμε ενώ αν χάσουμε τη γλώσσα χαθήκαμε».
Διαβάστε επίσης:
Σάλος από τις δηλώσεις του Κ. Ζουράρι παρά τις διευκρινίσεις
Η Κέιτ Μπλάνσετ επιστρέφει στο live-action «How to Train Your Dragon 2»
13:48
Θεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή που η 24χρονη οδηγός πέφτει πάνω σε 15 αυτοκίνητα
13:41
Ο Δημήτρης Μακαλιάς σκίζει το σενάριο και μετατρέπει το GAME TIME σε stand-up show
13:32
IHSANE: Μια παράσταση των Ballet du Grand Théâtre de Genève & Eastman στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
13:26