Ο Κ. Ζουράρις... ξαναχτυπά: Να πάει σε εκλογές ο Τσίπρας
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του ότι «και να χάσουμε μερικά νησιά, δεν πειράζει», ο υφυπουργός Παιδείας... ξαναχτύπησε.
Συγκεκριμένα, σχολιάζοντας τις εξελίξεις με τον ESM και την απόφαση για πάγωμα των μέτρων ελάφρυνσης του χρέους, ο Κώστας Ζουράρις, κάλεσε τον Πρωθυπουργό «να προσφύγει στις κάλπες για να αποφύγουμε τον στυγνό εκβιασμό».
Ο υφυπουργός Παιδείας μιλώντας στο ραδιόφωνο “Παραπολιτικά” συνέχισε λέγοντας ότι «είναι τα ίδια πράγματα που ζούμε ανά τους αιώνες από τους δυτικούς στην προσπάθεια αλώσεως του έθνους μας.
Σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τις πρωινές δηλώσεις του για τα νησιά, ο κ. Ζουράρις απάντησε: «Ανέφερα ότι είναι 16 νησιά που ζητούν οι Τούρκοι. Είναι όμως πολύ σοβαρότερη η απειλή κατά της γλώσσας διότι τα νησιά μπορούμε να τα ξαναπάρουμε ενώ αν χάσουμε τη γλώσσα χαθήκαμε».
Διαβάστε επίσης:
Σάλος από τις δηλώσεις του Κ. Ζουράρι παρά τις διευκρινίσεις
SPONSORED
Στην Εύβοια ο Τουρνάς για αυτοψία μετά τους τρεις σεισμούς: Συνεδριάζει το συντονιστικό για σχολεία
15:15
Φωτιά σε αγροτική έκταση στην Φθιώτιδα - Επιχειρούν και δύο αεροσκάφη
15:14
Το Ισραήλ ζητά από τους κατοίκους της Τύρου στον Λίβανο να εκκενώσουν την περιοχή
15:00
Οι τέσσερις τρόποι με τους οποίους η ποδηλασία βελτιώνει την υγεία του εγκεφάλου
14:48