Ε. Τσακαλώτος: Δεν είναι στα σχέδια μας οι εκλογές
Η αξιοπιστία της κυβέρνησης απέναντι στους θεσμούς, αλλά και απέναντι στον ίδιο τον ελληνικό λαό, είναι το σημαντικό αυτή τη στιγμή, δήλωσε από το Βερολίνο ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος.
Σε δηλώσεις του ο υπουργός Οικονομικών τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν προτίθεται να κάνει εκλογές και ότι στόχος (της κυβέρνησης) είναι να προχωρήσει η διαπραγμάτευση.
Παράλληλα, τόνισε ότι: «η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να είναι αξιόπιστη προς τους δανειστές αλλά και τον ελληνικό λαό» και ανέφερε ότι η Αθήνα θα εξηγήσει στο EuroWorking Group το εφάπαξ βοήθημα, λέγοντας: «Πιστεύω ότι οι λογικοί άνθρωποι θα αντιληφθούν την ανάγκη να αντιλαμβανόμαστε τις ανάγκες των πολιτών».
Δείτε όλη την δήλωση του κ. Τσακαλώτου:
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Ιστορίες εκδίκησης, ζόμπι της Αποκάλυψης και τα swing του Χιώτη: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:19
ΕΛΛΑΔΑ
Nεκρός σε οικοδομή στην Αγία Παρασκευή εντοπίστηκε ο 25χρονος αγνοούμενος από το Μαρούσι
08:13
ΚΟΣΜΟΣ
Η NASA δεσμεύτηκε να κατασκευάσει πυρηνικό αντιδραστήρα στη Σελήνη μέχρι το 2030
08:11
ΕΛΛΑΔΑ
Τρελή πορεία ΙΧ στη Θεσσαλονίκη: Μεθυσμένη 24χρονη έπεσε με το όχημά της σε 15 αυτοκίνητα (pics&vid)
08:10
ΧΡΗΜΑ