Μήνυμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία από τη Θράκη
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, συνεχίζοντας την διήμερη περιοδεία του στην Αλεξανδρούπολη, την Κομοτηνή και την Ξάνθη, επισκέφθηκε το Στρατιωτικό Φυλάκιο Κήπων και το Αστυνομικό Τμήμα Κήπων.
Ο κ. Μητσοτάκης, κατά την επίσκεψή του, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Είναι μεγάλη χαρά να επισκέπτομαι σήμερα το πρωί το Στρατιωτικό Φυλάκιο των Κήπων, εδώ, στα σύνορα της Ελλάδας με την Τουρκία, στα σύνορα της Ευρώπης με την Τουρκία.
Θέλω να επαναλάβω - για άλλη μια φορά - ότι η Ελλάδα παραμένει ένας πυλώνας σταθερότητας σε αυτήν την ταραγμένη περιοχή.
Η Ελλάδα επιδιώκει σταθερά, καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας με την Τουρκία. Καλές σχέσεις φιλίας και γειτονίας, οι οποίες, όμως, στηρίζονται στον απαρέγκλιτο σεβασμό των Διεθνών Συνθηκών και του Διεθνούς Δικαίου».
Δύο συλλήψεις για διακίνηση κλεμμένων ταξιδιωτικών εγγράφων – Κατασχέθηκαν πάνω από 900 έγγραφα
20:20
Τουρκία: Η εισαγγελία ζητά έως 20 χρόνια κάθειρξης στον Ιμάμογλου για «πολιτική κατασκοπεία»
20:11
Ιράν: Ειδησεογραφικό πρακτορείο δημοσιοποιεί φωτογραφίες των αμερικανικών βάσεων στη Μέση Ανατολή
20:02
Γερμανία: Προφυλακίστηκε ο 26χρονος Έλληνας για τη δολοφονία του ελεγκτή εισιτηρίων τρένου
19:56