«Η χώρα χρειάζεται μία σοβαρή αντιπολίτευση» λένε κυβερνητικές πηγές
«Η χώρα χρειάζεται μία σοβαρή αντιπολίτευση με σταθερές θέσεις και απόψεις» αναφέρουν κυβερνητικές πηγές, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία.
«Στη ΝΔ θα πρέπει να αποφασίσουν: Θα επιτίθενται χυδαία στην κυβέρνηση με απρεπείς χαρακτηρισμούς (τελευταίο δείγμα ο κ. Λ. Αυγενάκης που είπε ότι "μας κυβερνά μια πολιτική συμμορία του κ. Τσίπρα") ή "οι πολίτες αξίζουν ένα άλλο ήθος και ύφος εξουσίας", σύμφωνα με πρωθύστερη ανακοίνωσή της», τονίζουν κυβερνητικές πηγές.
«Η χώρα χρειάζεται μια σοβαρή αντιπολίτευση με σταθερές θέσεις και απόψεις. Το μπρος-πίσω σε αποφάσεις, όπως στο θέμα της ενίσχυσης των χαμηλοσυνταξιούχων δεν βοηθά ούτε τους πολίτες ούτε τη χώρα», υπογραμμίζουν οι ίδιες πηγές.
ΧΡΗΜΑ
Ο «χάρτης» πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 9 Απριλίου
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Σύγχυση και αντιδράσεις για την ειδική άδεια παραμονής Γερμανών πολιτών στο εξωτερικό
23:59
ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ: Με κομμένη την ανάσα: Ο πλανήτης περιμένει την λήξη της προθεσμίας του Τραμπ στο Ιράν - Εκκλήσεις για παράταση
23:55
ΚΟΣΜΟΣ
«Δεν μπορείς να σβήσεις έναν πολιτισμό», λέει ο Γάλλος ΥΠΕΞ για τις απειλές Τραμπ στο Ιράν
23:48
ΕΛΛΑΔΑ