Λεβέντης: Καλεί τον Π. Παυλόπουλο να συμβάλει σε μία Οικουμενική
Να συμβάλει στη συναίνεση και στη δημιουργία μιας μεγάλης κυβέρνησης που θα φέρει πολιτική σταθερότητα στη χώρα, κάλεσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης τον πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο κατά την καθιερωμένη τελετή υποβολής ευχών.
Ο κ. Λεβέντης ανέφερε ότι «έστω και αν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης δεν το θέλουν, επειδή αυτό είναι η μόνη λύση για τη χώρα, η Ένωση Κεντρώων θα επιμείνει μέχρι τέλους για το σχηματισμό οικουμενικής κυβέρνησης».
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων υπογράμμισε ότι «έχουμε ήδη επτά χρόνια μνημόνια και ο λαός μας είναι απελπισμένος και πανικόβλητος και δεν είναι δυνατόν, ο κ. Τσίπρας και ο κ. Μητσοτάκης, να παίζουν στα ζάρια το μέλλον του».
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Συνάντηση Γεραπετρίτη με ΥΠΕΞ Βρετανίας: Οι εξοπλισμοί να μην στρέφονται κατά συμμάχων
18:49
ΕΛΛΑΔΑ
Αγρότες: «Μένουμε στα μπλόκα με τα τρακτέρ αλλά με σεβασμό προς την κοινωνία» (vid)
18:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πηγές ΠΑΣΟΚ: Η κυβερνητική πλειοψηφία αποκλείει κρίσιμους μάρτυρες από την εξεταστική για τον ΟΠΕΚΕΠ
18:35
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πηγές υπ. Αγροτικής Ανάπτυξης: Ναι στα λογικά αιτήματα, όχι στην ταλαιπωρία της κοινωνίας
18:23
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ