Ο Σπύρος Λυκούδης για τη συγκρότηση της κεντροαριστεράς
Ο βουλευτής του Ποταμιού και επικεφαλής των Μεταρρυθμιστών Σπύρος Λυκούδης ανέφερε ότι είναι διατεθειμένος να συμβάλλει στην προοπτική συγκρότησης μιας ενιαίας παράταξης της Κεντροαριστεράς.
"Τιμώ το ΠΑΣΟΚ και την ιστορία του αλλά το θέμα δεν είναι να οδηγηθούμε σε συμπράξεις ενίσχυσής του.", δήλωσε. Σε σχετική ερώτηση για το εάν γίνει η μεγάλη συνάντηση σε μια ανοιχτή διαδικασία συγκρότησης νέου φορέα και το Ποτάμι δεν ανταποκριθεί τί θα κάνει ο ίδιος και οι μεταρρυθμιστές της Αριστεράς, απάντησε:
"Εάν το ανοιχτό κάλεσμα γίνει με βάση τις προϋποθέσεις που ανέφερα θα ανταποκριθούμε θετικά μιας και αποτελεί στρατηγική μας επιδίωξη. Θεωρώ και ελπίζω πως και το Ποτάμι θα ανταποκριθεί σε ένα τέτοιο κάλεσμα συνάντησης του μεταρρυθμιστικού δημοκρατικού χώρου γιατί έχει αξιόλογα στελέχη με δημοκρατικές και μεταρρυθμιστικές πολιτικές."
Όσον αφορά στην αντίδραση του Ποταμιού για την προσχώρηση του Ιλχάν Αχμέτ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη είπε ότι θα το αντιμετώπιζε διαφορετικά.
Πότε ξεκινά η νέα περίοδος ασφαλιστικής ικανότητας στον e-ΕΦΚΑ
05:00
Κατώτατος μισθός: «Έρχονται» άλλες δύο αυξήσεις : Πώς θα μοιραστούν τα 70 ευρώ
04:00
Πρόγραμμα ψηφιακής ενδυνάμωσης ηλικιωμένων και ΑμεΑ: Ποιοι το δικαιούνται
03:00
Φορολογικές δηλώσεις: Πότε ξεκινά η υποβολή τους - Ποιοι δικαιούνται έκπτωση
02:00