O ΣΥΡΙΖΑ κατά της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο στο Πέραμα
«Δεν θα τους αφήσουμε να στάξουν το δηλητήριό τους σε νεανικές ψυχές» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση σχολιάζοντας τα επεισόδια σημειώθηκαν στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα, με πρωταγωνιστές Χρυσαυγίτες και επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό.
«Οι προπηλακισμοί και η επίθεση εναντίον εκπαιδευτικών, και μάλιστα παρουσία των μαθητών τους, στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, από μέλη της ΧΑ υπό τις διαταγές και την καθοδήγηση του υπόδικου βουλευτή Λαγού, δείχνουν ότι η ΧΑ προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
Τέτοια φαινόμενα οφείλουν να καταδικαστούν από κάθε δημοκρατικό πολίτη. Να είναι σίγουροι οι υπόδικοι εγκληματίες νεοναζιστές ότι ούτε η Πολιτεία, ούτε το συγκροτημένο δημοκρατικό, αντιφασιστικό κίνημα δεν θα τους αφήσει να στάξουν το δηλητήριό τους σε νεανικές ψυχές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει, τέλος, ότι «το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων, στο οποίο έχει ενταχθεί και το συγκεκριμένο σχολείο, οφείλει να συνεχιστεί απρόσκοπτα, όπως επιτάσσουν οι αξίες και οι αρχές του ανθρωπισμού μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας».
CNNi: Δεν είναι τόσο «τρελό» το σενάριο για πετρέλαιο στα 200 δολάρια / βαρέλι
15:40
Θεσσαλονίκη: Προφυλακιστέα η 77χρονη για τον θάνατο του ηλικιωμένου συζύγου της
15:36
Τραμπ: «Θέμα χρόνου το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ για να πάρουμε το πετρέλαιο»
15:28
Θρίλερ με την τύχη του πληρώματος του F15 που υποστηρίζει ότι κατέρριψε η Τεχεράνη (vid)
15:22