O ΣΥΡΙΖΑ κατά της Χρυσής Αυγής για το επεισόδιο στο Πέραμα
«Δεν θα τους αφήσουμε να στάξουν το δηλητήριό τους σε νεανικές ψυχές» τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχετική ανακοίνωση σχολιάζοντας τα επεισόδια σημειώθηκαν στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου, στο Πέραμα, με πρωταγωνιστές Χρυσαυγίτες και επικεφαλής τον υπόδικο βουλευτή Γιάννη Λαγό.
«Οι προπηλακισμοί και η επίθεση εναντίον εκπαιδευτικών, και μάλιστα παρουσία των μαθητών τους, στο Δημοτικό Σχολείο Νέου Ικονίου Περάματος, από μέλη της ΧΑ υπό τις διαταγές και την καθοδήγηση του υπόδικου βουλευτή Λαγού, δείχνουν ότι η ΧΑ προσπαθεί να ξανασηκώσει κεφάλι» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:
Τέτοια φαινόμενα οφείλουν να καταδικαστούν από κάθε δημοκρατικό πολίτη. Να είναι σίγουροι οι υπόδικοι εγκληματίες νεοναζιστές ότι ούτε η Πολιτεία, ούτε το συγκροτημένο δημοκρατικό, αντιφασιστικό κίνημα δεν θα τους αφήσει να στάξουν το δηλητήριό τους σε νεανικές ψυχές.
Ο ΣΥΡΙΖΑ υπογραμμίζει, τέλος, ότι «το πρόγραμμα εκπαίδευσης προσφυγόπουλων, στο οποίο έχει ενταχθεί και το συγκεκριμένο σχολείο, οφείλει να συνεχιστεί απρόσκοπτα, όπως επιτάσσουν οι αξίες και οι αρχές του ανθρωπισμού μιας ευνομούμενης και δημοκρατικής χώρας».
O Πάπας καταδικάζει τις δολοφονίες διαδηλωτών στο Ιράν και τους θανάτους αμάχων στον πόλεμο
22:18
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 6,2 εκατ. ευρώ
22:07
Το Ισραήλ αρνείται ότι εξαπέλυσε επίθεση στην Τεχεράνη
22:00
Τραμπ: «Έχω όλο τον χρόνο του κόσμου για συμφωνία, το Ιράν όχι» - «Θα μετανιώσει», λέει η Τεχεράνη
21:55